İstanbul Cerrahpaşa 35 hemşire alacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, 4/B sözleşmeli personel alımı kapsamında 35 hemşire alacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 35 sözleşmeli hemşire alımı yapacak. 5 Aralık'ta açılan ilana kimler başvuru yapabilir? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa sözleşmeli personel alımı ilanı şartnamesi nedir? Adaylarda aranan nitelikler ve uzmanlıklar neler? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'nın adaylardan istediği belgeler neler? Sözleşmeli personel alımı ilanına nasıl başvurulur? İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm detaylar yazımızda..

Sözleşmeli Hemşire Alımı İş İlanı Bilgileri

Sözleşmeli personel alım ilanı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 5 Aralık 2019 tarihinde duyuruldu. İlana göre KPSS P94 puan türünden 50 ve üzeri alan Sağlık Meslek Lisesi mezunu 35 adet sözleşmeli hemşire alımı yapılacak. İlana başvuruları şahsen kabul edeceğini duyuran İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, başvurusu kabul edilen adaylarla ilgili sonuçları 26 Aralık 2019'tarihine kadar açıklayacak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa sözleşmeli personel olarak kadrosuna dahil edeceği hemşireleri 2018 KPSS P94 puan türüne göre alacak. Başvuru yapacak adayların öncelikle 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen kriterleri taşıması gerekiyor. Diğer detayları aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz.

Unvanı Kişi Sayısı Bütçesi Başvuru Şartları Kodu
Hemşire 35 Özel Bütçe Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak.
2018 KPSS P94 Puan Türünden 50 ve Üzeri Puan Almış Olmak.
H1

4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

  • İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 5 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan 4B sözleşmeli personel alımı ilan metni şöyle:
  • Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde, giderleri Özel Bütçe gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre 2018 KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda bel
Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz tamamlayınız.

4/B Sözleşmeli Personel Adayında Aranan Genel Şartlar

  1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  2. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  3. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
  4. Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.
  5. 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

4B Sözleşmeli Personel Başvuru Şekli

  • Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından kurumumuz tarafından teyit edilecektir.
  • Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre işlem yapılacaktır.
  • Sadece bir pozisyon için aranılan nitelik kodu belirtilerek başvuru yapılacaktır.
  • Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır.
  • Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

4B Sözleşmeli Personel Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

  1. Fotoğraflı Başvuru Formu (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formu'nu aşağıdan indirebilirsiniz.)
  2. Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  3. Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)
  4. 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi
İş ilanına başvurular sadece şahsen yapılacaktır.

Başvurular Nasıl Değerlendiriliyor?

  • Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbulc.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
  • Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir.
  • Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır.
  • Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.
Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz. Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz.
İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir
Kamu personelleri, memur, sözleşmeli personel, geçici personel ve işçi olarak sınıflandırılır. Ayrıca A, B ve C olarak adlandıralan 3 farklı kadro vardır. A ve B kadrolarına girebilmek için lisans mezunu, C grubu kadrolara girebilmek için ise en az lise mezunu olmanız gerekir. Hangi kadro grubu olursa olsun kamu personeli olabilmek için mezuniyet seviyenize göre iki yılda bir açılan KPSS sınavına girmeniz gerekir.

Sözleşmeli Personel Kriterleri ve Başvuru Formu

İlana başvurmadan önce ilan metnini dikkatlice okuyun, aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni incelemeyi unutmayın. Aşağıda belirtilen kriter ve şartlara uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılabilir. kariyeristanbul.net olarak iş deneyimlerinize ve özgeçmişinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Tecilli ya da Muaf
Eğitim Seviyesi : Lise(Mezun)
Belge/Sertifika : Adaylardan İstenen Belgeler Yukarıda Belirtilmiştir.

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa
Kategori Kamu İş İlanları4/B İlanları
Sektör Sağlık Tıp
Pozisyon Hemşire
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sözleşmeli
Personel Sayısı : 35
Pozisyon Seviyesi : Uzman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası (Fatih)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 5 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 19 Aralık 2019
BİK İlan No : DPB735933
Başvuru için geriye kalan süre

Akademik İlanlara Nasıl Başvurulur?

    1. İlan şartnamesini detaylı incelemek için yukarıdaki BU İLANI DETAYLI İNCELE butonuna tıklayın.
    2. Özgeçmişiniz şartnamedeki şartlara uygunsa yukarıdaki BAŞVURU DİLEKÇE FORMUNU İNDİR butonu tıklayın.
    3. Başvuru dilekçe formunu doldurun.
    4. Yukarıda ilan metninde istenen belgeleri tamamlayın.
    5. Başvuru dilekçenizi ve belgelerinizi ilgili kuruma teslim edin.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası kariyeristanbul'da!

İlan Başvurusu İle İlgili Önemli Notlar

Sözleşmeli personel alımlarında kurumun açıkladığı kriterlere ve devlet kurumlarında çalışabilmek için açıklanan kriterlere uygun bir özgeçmişe sahip olmalısınız. Aksi halde başvurularınız geçersiz kabul edilir. Aşağıda başvuru yaparken dikkat etmeniz gerekenler, sözleşmeli personelin sözleşme süresinin nasıl belirlendiği ile ilgili bilgilere ve kamuda kimlere sözleşmeli personel dendiğini açıklayan bilgilendirme yazılarımızı okumanızı öneririz.

Başvuru Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler Nelerdir?

  • İlan başvuru sürelerini kaçırmayın. Başvuru süresi bittiğinde başvurunuz kabul edilmez.
  • Başvurunuzu kurumun istediği şekilde yapmalısınız. Aksi durumda başvurunuz geçerli sayılmaz.
  • İlan metninde istenen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayın. Başvuru yaptıktan sonra belge ekleyemezsiniz, dolayısıyla başvurunuz kabul olmaz.

Sözleşmeli Personel Nedir?

  • Kamu kurumlarında, özel bir mesleki bilgiye ihtiyaç duyulduğunda ya da yıllık program içerisinde geçici işlerde görevlendirilmek üzere sözleşme yapılarak geçici olarak çalıştırılmasına karar verilen kamu hizmetlisine sözleşmeli personel denir. Sözleşmeli personel alımı, ilgili kurumun teklifiyle Maliye ve Gümrük Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığı’nın da görüşleri alınarak belirlenir. Sözleşmeli personeller, 4-B olarak adlandırılırlar.

Sözleşmeli Personelin Çalışma Süresi Ne Kadar?

  • Sözleşmeli personelin sözleşme süresi bir yıllıktır. Mali yıla göre hesaplanır. Her yıl yeniden sözleşme süresinin uzatılması için anlaşma yapılmalıdır. Eğer kurumun personelin uzmanlık alanında ihtiyacı sona erdiyse sözleşme yenilenmeyebilir.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar