Aydın Üniversitesi 10 öğretim üyesi alacak

İstanbul Aydın Üniversitesi 10 öğretim üyesi alımı yapacak. Aydın Üniversitesi ilanları hakkında tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Aydın Üniversitesi 4 profesör, 2 doçent, 4 doktor öğretim üyesi olmak üzere toplam 10 öğretim üyesi alımı yapacak. İstanbul Aydın Üniversitesi hangi anabilim dallarında, hangi niteliklere göre öğretim üyesi alımı yapacak? Öğretim üyelerinden istediği belgeler neler? 5 Aralık'ta açılan ilanın başvuru süresi ne zaman sona eriyor? Akademik personel alımı ilanına nasıl başvurulur? İstanbul Aydın Üniversitesi personel alımı ile ilgili detaylar yazımızda..

Öğretim Görevlisi İş İlanı Bilgileri

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından ihtiyaç duyulan kadrolara 10 öğretim üyesi alımı için açılan ilan, 5 Aralık 2019 tarihinde resmi gazetede yayınlandı. İlana göre İletişim Fakültesi, Spor Bilimleri, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Tıp Fakültesi'ne 4'ü profesör, 2'si doçent, 4'ü öğretim üyesi olmak üzere toplam 10 öğretim üyesi alınacak. İstanbul Aydın Üniversitesi, öğretim üyesi kadrolarına başvuru yapacak adayların başvurularını şahsen ya da posta yolu ile yapmalarını isterken, adaylardan istenen belgeleri yazımızın devamında inceleyebilirsiniz.

Hangi Niteliklere Göre Alım Yapılacak?

İstanbul Aydın Üniversitesi ilan metninde hangi fakültelere hangi anabilim dallarına hangi niteliklerde öğretim üyesi alınacağı detaylı olarak belirtilmiş. Buna göre İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim Dalı'na 1 doçent alımı yapılacak. Bu kadroya başvuracak adayların doçentliğini Gazetecilik ve Medya Araştırmaları Anabilim Dalı'nda yapmış ve bu alanda çalışmalar hazırlamış olmasını istiyor.

Fakülte/Bölüm Anabilim Dalı Unvan Adet Aranan Nitelikler
İletişim Fakültesi / Gazetecilik Bölümü Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Doç. 1 Doçentliğini Gazetecilik ve Medya Çalışmaları Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.

İstanbul Aydın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'ne ise 1 doçent, 4 doktor öğretim üyesi olmak üzere toplam 5 akademik personel alımı yapacak. Adaylarla ilgili bilgiler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Fakülte/Bölüm Anabilim Dalı Unvan Adet Aranan Nitelikler
Spor Bilimleri / Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Doç. 1 Doçentliğini Spor Bilimleri Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
Spor Bilimleri / Beden Eğitimi ve Spor Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Dr. Öğrt. Üyesi 1 Doçentliğini Spor Bilimleri Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
Spor Bilimleri / Spor Yöneticiliği Spor Yöneticiliği Dr. Öğrt. Üyesi 1 Doktorasını Spor Yönetimi Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
Spor Bilimleri / Antrenörlük Eğitimi Antrenörlük Eğitimi Dr. Öğrt. Üyesi 1 Doktorasını Hareket ve Antreman Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
Spor Bilimleri / Rekreasyon Rekreasyon Dr. Öğrt. Üyesi 1 Doktorasını Rekreasyon Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.

İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ne ise 2 profesör alımı yapacak. Adaylarla ilgili bilgiler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Fakülte/Bölüm Anabilim Dalı Unvan Adet Aranan Nitelikler
Fen Edebiyat / Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Profesör 1 Doçentliğini Sistematik Felsefe ve Mantık Anabilim Dalı alanında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.
Fen Edebiyat / Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Profesör 1 Doçentliğini Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalı alanında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak.

İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne de 2 profesör alımı yapacak. Tıp Fakültesi'ne başvuru yapacak adayların YDS, YÖKDİL, KPDS, ÜDS, vb. sınavlarda 80 veya üzeri not almış olmaları gerekiyor. Adaylarla ilgili bilgiler aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Fakülte/Bölüm Anabilim Dalı Unvan Adet Aranan Nitelikler
Tıp Fakültesi / Temel Tıp Bilimleri Histoloji ve Embriyoloji Profesör 1 Doçentliğini Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak. YDS, YÖKDİL, KPDS, ÜDS, vb. sınavlarda 80 veya üzeri not almış olmak.
Tıp Fakültesi / Temel Tıp Bilimleri Anatomi Profesör 1 Doçentliğini Anatomi Anabilim Dalında almış olmak, bu alanda çalışmalar yapmış olmak. YDS, YÖKDİL, KPDS, ÜDS, vb. sınavlarda 80 veya üzeri not almış olmak.

Öğretim Görevlisi Alımı İlanı Detayları

  • İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 5 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan akademik personel alımı ilanına başvuracak adayların öncelikle 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olması gerekmektedir. İlan metni aşağıda bilginize sunulmuştur:
  • Üniversitemiz 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak, İletişim Fakültesine, Spor Bilimleri Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tıp Fakültesine aşağıda belirtilen Anabilim Dalı’na öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Prof. Dr. Doç. Dr. ve Dr. Öğr. Üyesi kadrosuna başvuracakların İstanbul Aydın Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlaması; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (5 takım) vermeleri gerekmektedir.
  • Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde İstanbul Aydın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir.
Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz tamamlayınız. Aksi halde başvurularınız geçersiz sayılacaktır.
Başvurular bir dilekçe ile birlikte İstanbul Aydın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na şahsen veya kargo yoluyla yapılmalıdır. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Başvurularla İlgili Önemli Uyarılar

  • Başvuru süresi içinde yapılmayan, e-posta ile yapılan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, kargo ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar İstanbul Aydın Üniversitesi Personel daire Başkanlığı'na ulaşmış olması gerekmektedir.
  • Kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  • Kargo yolu ile başvuru yapan adaylara eksik evrakları ile ilgili üniversite tarafından evrakların tamamlanması hususunda geri dönüş sağlanmayacaktır.

Başvuru Adresi

  • İstanbul Aydın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
  • ​​​​Florya Yerleşkesi (Halit Aydın Yerleşkesi), Beşyol Mah. İnönü Cd. No:38, 34295 Küçükçekmece/İstanbul
  • Personel Daire Başkanlığı Telefon: 444 1 428
Unutmayın! İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim görevlisi iş ilanına başvurular şahsen ya da posta (kargo) ile yapılacaktır.
Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İş İlanı Kriterleri ve Başvuru Formu

İlana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni incelemeyi unutmayın. Aşağıda belirtilen kriter ve şartlara uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılabilir. kariyeristanbul.net olarak iş deneyimlerinize ve özgeçmişinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli
Eğitim Seviyesi : Lisans(Mezun), Lisansüstü(Mezun)
Belge/Sertifika : Adaylardan İstenen Belgeler Yukarıda Belirtilmiştir.

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Aydın Üniversitesi
Kategori Akademik Personel
Sektör Eğitim
Pozisyon Akademisyen
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 103
Pozisyon Seviyesi : Öğretim Üyesi
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası (Küçükçekmece)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 5 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 19 Aralık 2019
BİK İlan No : YOK735934

Başvuru için geriye kalan süre

Akademik Personel İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. İlan şartnamesini detaylı inceleyin.
    2. Özgeçmişiniz şartnamedeki şartlara uygunsa yukarıda belirtilen kriterlere uygulan olarak dilekçe hazırlayın.
    3. Yukarıda ilan metninde istenen belgeleri tamamlayın.
    4. Başvuru dilekçenizi ve belgelerinizi ilgili kuruma şahsen ya da kargo ile teslim edin.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası kariyeristanbul'da!

Akademik Kadro Nedir?

  • Akademik personel, üniversitelerdeki herhangi bir bölümde akademik unvana sahip eğitim veren kişilere verilen isimdir. Akademik kademeleri doğrultusunda araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doçent, profesör gibi unvanlara sahiptirler.
  • Akademisyen, üniversiteler ve yüksek öğrenim kurumlarında öğretim ve araştırma yapan, özgün araştırmalar hazırlayan kişilere verilen genel mesleki unvandır.
  • Öğretim elemanları kadrosu, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi, eğitim-öğretim planlamacısı, okutman, uzman ve çeviricilerden oluşur.
  • Öğretim üyeleri kadrosu, yardımcı doçent, doçent, profesörlerden oluşur.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar