Sarıyer Belediyesi 20 temizlik personeli alacak

Sarıyer Belediyesi, en az okur-yazar, 20 temizlik personeli alımı yapacak. Sarıyer Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır?

Sarıyer Belediyesi, en az okur-yazar alacak. Sarıyer Belediyesi iş başvurusu yapacak adayların, kamu haklarından mahrum olmaması gerekirken, ilan 18-50 yaş aralığında erkek adayların başvurusuna açıktır. Sarıyer Belediyesi personel alımı iş başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için gerekli belgeler neler? Sarıyer Belediyesi iş ilanları hakkında tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Temizlik Personeli İş İlanı Detayları

tarafından 31 Mart'ta yayınlanan Çöp Toplama ve Sokak Süpürge İşçisi iş ilanına göre, iştirak şirketi SARBEL AŞ'de olarak istihdam edilmek üzere 20 personel alımı yapılacak. Kamu haklarından mahrum olmayan adayların başvurusuna açık olan ilana başvurular, e-posta ile yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az okur yazar,
  • 18-50 yaş aralığında erkek,
  • Kamu haklarından mahrum olmayan,
  • "Çöp Toplama ve Sokak Süpürge İşçisi" alınacaktır.

İş Tanımı

  • Sarıyer Belediyesi iştiraki SARBEL Organizasyon Temizlik Spor Hizmetleri İnşaat Gıda San. ve Tic. AŞ'ye bağlı kuruluş ve işletmelerde vasıfsız işçi statüsünde temizlik personeli olarak görev alacak.

Çalışma Koşulları

  • Mesai Saatleri: 08.30-17.00 (Değişkenlik Gösterebilir)
  • Çalışma Saatleri: Haftalık 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Başvuru Formu

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

Sarıyer Belediyesi Temizlik Elemanı iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyer istanbul net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun na başvurmanızı öneririz. Sarıyer Belediyesi ilan formunu görüntülemek için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.

Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli, Tecrübesiz
Eğitim Seviyesi : Okur-Yazar, İlkokul(Mezun), İlköğretim(Mezun), Lise(Mezun)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Sarıyer Belediyesi / SARBEL Organizasyon Temizlik Spor Hizmetleri İnşaat Gıda San. ve Tic. A.Ş.
Kategori
Sektör/Departman
Pozisyon
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 20
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü
Yaş : -
Çalışma Yeri : Sarıyer / İstanbul
İkamet Tercihi  ()
Yayınlanma Tarihi : 31 Mart 2020
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 3 Nisan 2020
Maaş : -
İlan No : -
Şikayet et

İletişim Bilgileri
Telefon : 444 1 722
E-Posta : iskur@sariyer.bel.tr
Başvuru Adresi : Pınar Mh. Günyüzü Sk. No:2, Sarıyer / İstanbul

Başvuru için geriye kalan süre
Bu ilana başvurular, Sarıyer Belediyesi başvuru formunu doldurup e-posta ile yapılacaktır! Sarıyer Belediyesi başvuru formunu yukarıdaki İlan Metnini İncele bağlantısından ya da sariyer.bel.tr adresinden indirebilirsiniz. Detaylı bilgi için yukarıda İletişim Bilgileri bölümünde belirtilen irtibat numarasıyla iletişime geçiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar