Tuzla'da fabrikaya vasıfsız işçiler alınacak

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da fan imalatı yapan fabrikaya yetiştirilmek üzere bay-bayan işçiler alınacak. Detaylı bilgi kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da fan imalatı yapan fabrikaya, yetiştirilmek üzere vasıflı-vasıfsız Beden İşçisi alımı yapılacak. 20-40 yaş arası erkek adayların başvurusuna açık ilanla 5 beden işçisi istihdam edilecek. Adaylarda aranan nitelikler neler? İstanbul Anadolu Yakası Beden İşçisi iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Beden İşçisi İş İlanı Detayları

İstanbul Anadolu Yakası'nda Tuzla'da faaliyet gösteren CVS Havalandırma Sistemleri tarafından 30 Ocak'ta yayınlanan Beden İşçisi iş ilanına başvuracak adaylar, üretimde görevlendirilecek. Başvuru yapacak adayların Tuzla ve Pendik ilçelerinde ikamet etmesi tercih edilecek. Diğer detaylar için aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli, Tecrübesiz
Eğitim Seviyesi : Okur Yazar
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : CVS Havalandırma Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Kategori : İŞKUR İş İlanları / Pendik Hizmet Merkezi
Sektör/Departman Metal Demir Çelik
Pozisyon Beden İşçisi
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 5
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü Erkek Adaylar
Yaş : 20-40 yaş arası adaylar
Çalışma Yeri : Orta Mah. Erk Sk. Aslı Nemutlu Sanayi Sitesi A Blok, Tuzla / İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Anadolu Yakası (Tuzla, Pendik)
Yayınlanma Tarihi : 30 Ocak 2020
Son Başvuru Tarihi : 26 Şubat 2020
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : 00005382776
Şikayet et

İletişim Bilgileri
Telefon : +90 216 417 12 48
E-Posta : -
Başvuru için geriye kalan süre
İŞKUR beden işçisi iş ilanına, İŞKUR hizmet merkezlerinden gönderme formu alarak ya da yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz İŞKUR e-şube sayfasından online başvuru yapabilirsiniz. Başvuru işleminizin ardından firma ile görüşmeye gitmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için firma yetkilisi ile iletişime geçiniz. Firma yetkilisi telefonu yukarıda İletişim Bilgileri bölümünde belirtilmiştir.

İŞKUR iş ilanlarına online başvuru yapabilmek için İŞKUR e-şubeye kayıt olmalısınız. Daha önce İŞKUR'a kayıt olmadıysanız, İŞKUR Kayıt Nasıl Olunur? başlıklı yazımızı inceleyiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar