Zeytinburnu'nda 15 apre elemanı alınacak

Zeytinburnu'nda tekstil firması 15 apre elemanı tekstil terbiye işçisi alımı yapacak. Zeytinburnu iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren tekstil firması tekstil terbiye işçisi (apre elemanı) alımı yapacak. Tecrübe şartının aranmadığı 15 işçinin alınacağı apre işçisi alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? Adaylarda aranan nitelikler neler? Çalışma koşulları ve apre elemanı maaşı nedir? Başvuru süresi ne zaman sona eriyor? İstanbul tekstil iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Apre Elemanı İş İlanı Detayları

Türkiye İş Kurumu internet sitesinde Beyoğlu Hizmet Merkezi tarafından 30 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan iş ilanına göre Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren Atılım Tekstil Şirketi'ne 15 tekstil terbiye işçisi alımı yapılacak. İlana hareketli, işi sahiplenebilecek, sorumluluk alabilecek, alt-üst düzenine saygılı, verilen görevleri yapabilecek kapasitede adayların başvurması isteniyor.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Tekstil terbiye işçisi iş ilanına başvuracak adayların İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultangazi, Esenler, Güngören, Bağcılar, Bayrampaşa ve Zeytinburnu'nda ikamet etmesi tercih edilirken, adayların 20-40 yaş arasında olmaları isteniyor. İlanda özel istihdam şartı bulunurken, sadece erkek adayların başvurusu kabul edilecektir.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

En az ilköğretim mezunu olan adayların başvurusuna açık olan Apre Elemanı İş İlanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı
Eğitim Seviyesi : İlköğretim(Mezun)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Atılım Tekstil Yıkama Sanayi ve Tic. Ltd. Ştei.
Kategori İŞKUR İş İlanları
Sektör Tekstil Sektörü
Pozisyon : Tekstil Terbiye İşçisi (Apre Elemanı)
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 15
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü :  Erkek Adaylar
Yaş : 20-40 Yaş Arası Adaylar
Çalışma Yeri : Gümüşsuyu Cad. Litros Yolu Topkapı 20/C, Zeytinburnu / İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Bağcılar, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa, Güngören, Sultangazi, Zeytinburnu)
Yayınlanma Tarihi : 30 Aralık 2019
Son Başvuru Tarihi : 30 Ocak 2020
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : 00005329443
Başvuru için geriye kalan süre

İşkur İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. İş ilanına başvurmak için ilanın üstündeki GİRİŞ ekranından e-Devlet İle Giriş butonuna tıklayın.
    3. Açılan pencerede T.C. Kimlik No ve e-Devlet Şifrenizi yazıp SİSTEME GİRİŞ YAP butonuna tıklayın.
    4. Giriş yaptıktan sonra ilanın altındaki BAŞVUR butonuna tıklayın.
    5. Tebrikler! İŞKUR üzerinden iş başvurunuzu gerçekleştirdiniz.
Eğer ilanda belirtilmişse BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firma yetkilisi ile iletişime geçiniz. Firma yetkilisi iletişim bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

Atılım Tekstil İletişim Bilgileri

Atılım Tekstil tekstil terbiye işçisi alımı hakkında bilgi almak ve ilana başvurmak için aşağıdaki telefon numarasından iletişim kurabilirsiniz.

İŞKUR e-Şube'de daha önce kayıt oluşturmadıysanız, resimli anlatım için İŞKUR İş Arayan Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı inceleyin.

Tekstil Terbiye İşçisi Ne İş Yapar?

  • Tekstil terbiye işlemlerinden; tasarım yapabilme, desen ve kreasyon hazırlayabilme, şablon hazırlayıp filmleri şablona çekebilme, baskı makinelerini kullanabilme, istenilen desene uygun makinelerde baskı yapabilme ve baskı sonrası kontrolleri yapabilme bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir. Tekstil terbiye işçisinin görevleri aşağıdaki gibidir:
    • Tasarım yapmak,
    • Desen ve kreasyon hazırlamak,
    • Tasarım yapmak,
    • Numune baskı yapmak,
    • Baskı çeşitlerini uygulamak, yapmak,
    • Baskı makinelerini kullanmak,
    • Özel efektli baskıları yapmak,
    • Basılmış kumaşı fikse etmek,
    • Şablon hazırlamak,
    • Baskının kalite kontrolünü yapmak,
    • Filmleri şablona çekmek,
    • Boyaları ve renkleri hazırlamak vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar