Migros 15 depo görevlisi alacak

Migros İstanbul Bayrampaşa Dağıtım Merkezi'nde görevlendirilecek depo görevlileri alacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Migros İstanbul Bayrampaşa Dağıtım Merkezi'nde görevlendirilecek ambar/depo görevlileri alımı yapacak. İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultangazi, Güngören, Bayrampaşa, Esenler, Fatih, Eyüp, Gaziosmanpaşa'da ikamet eden adayların başvurularının tercih edileceği ilana nasıl başvurulur? Adaylarda aranan deneyim ve niteliklerler neler? Migros'un çalışma şartları neler? Depo görevlisi iş ilanına kimler başvuru yapabilir? Migros personel alımı detayları kariyeristanbul.net'te!

Depo Görevlisi İş İlanı Detayları

Migros'un Bayrampaşa'daki dağıtım merkezinde görevlendirilecek 15 ambar personeli alımı yapılacak. İŞKUR Bayrampaşa Hizmet Merkezi tarafından yayınlanan ilana başvuracak adaylar, dağıtım merkezinde ürün hazırlama, sevkiyat, mal kabul vb. görevleri yerine getirecekler.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Migros depo sorumlusu iş ilanına başvuracak adayların öncelikle en az ilköğretim mezunu ve 18 yaş ve üstü olması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların el terminali kullanmış olması da aranan nitelikler arasında yer alıyor.

60 yılı aşan köklü bir firma olan Migros Ticaret A.Ş, 5 format ile (Migros, Macrocenter, Ramstore, Migros Sanal Market, Migros Toptan) modern perakende sektörünün öncülüğünü yapmaktadır.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

Migros ambar görevlisi ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli
Eğitim Seviyesi : İlköğretim(Mezun)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Migros / US Grup Taşımacılık Paketleme Temizlik Hizmetleri San. ve Tic.
Kategori Perakende
Sektör Lojistik Depo
Pozisyon : Depo Elemanı (Ambar Görevlisi)
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 15
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Yaş : -
Çalışma Yeri : Orta Mah. İbrahim Ağa Cad. No:9 Bayrampaşa / İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Sultangazi, Esenler, Güngören, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Fatih, Eyüp)
Yayınlanma Tarihi : 01 Kasım 2019
Son Başvuru Tarihi : 28 Ocak 2020
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : 00005239609
Telefon : 0 535 214 38 10
E-Posta : -
Başvuru için geriye kalan süre

Depo Görevlisi İlanına Nasıl Başvurulur?

Migros depo görevlisi alımı ilanına 2 farklı yöntemle başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdan başvuru yöntemlerini inceleyebilisiniz.

    1. İlan öncelikle İŞKUR üzerinden yayınlandığı için yukarıdaki İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVUR butonuna tıklayıp, ilan sayfasına giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.
    2. İkinci seçenek olarak yukarıdaki Pozisyon Bilgileri bölümünde belirtilen telefon numarasından firma yetkilisi ile iletişim kurabilirsiniz.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar