Migros 200 kasiyer alımı yapacak

Migros 200 kasiyer alımı için iş ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana nasıl başvurulur? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Migros İstanbul genelinde çok sayıda kasiyer alımı yapacak. İstanbul Anadolu Yakası mağazalarında istihdam edilecek olan kasiyer adaylarında aranan nitelikler neler? İstanbul'da toplam 284 mağazası bulunan Migros'un çalışma şartları neler? Kasiyer alımı ilanına kimler başvuru yapabilir? Migros personel alımı detayları kariyeristanbul.net'te!

Migros Kasiyer Alımı İş İlanı Detayları

Migros'un İstanbul genelindeki Migros, 5M ve MJet mağazalarında full time ya da part time olarak görevlendirilecek 200 kasiyer alımı yapılacak. İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi tarafından yayınlanan ilana başvuracak adaylar, mağaza kasalarıyla ilgili işlemlerin yapılmasından sorumlu olacaklar. Kasiyer personellerinin, müşteri ilişkilerine destek vermeleri de isteniyor.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Migros kasiyer iş ilanına başvuracak adayların öncelikle en az ilköğretim mezunu ve 18 yaşında olması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışmaya engeli olmaması da aranan nitelikler arasında yer alıyor. Migros kasiyer alımı ilanı hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı bölümlerini inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • 18 yaş ve üzerinde,
  • Tecrübeli ya da tecrübesiz,
  • Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek,
  • Kasiyer olarak çalışacak çalışma arkadaşları aranıyor.

Kasiyer İş Tanımı

  • Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmek,
  • Müşteri ilişkilerine destek vermek.
60 yılı aşan köklü bir firma olan Migros Ticaret A.Ş, 5 format ile (Migros, Macrocenter, Ramstore, Migros Sanal Market, Migros Toptan) modern perakende sektörünün öncülüğünü yapmaktadır.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

Migros kasiyer ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli
Eğitim Seviyesi : Lise(Mezun)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Migros Ticaret AŞ
Kategori Perakende
Sektör Market
Pozisyon : Kasiyer
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli, Yarı Zamanlı/Part-Time
Personel Sayısı : 200
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Yaş : -
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
İkamet Tercihi : İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler), İstanbul Avrupa Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 24 Aralık 2019
Son Başvuru Tarihi : 22 Ocak 2020
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : 00005322066
Başvuru için geriye kalan süre

Migros İlanına Nasıl Başvurulur?

Migros kasiyer alımı ilanına 3 farklı yöntemle başvuru yapabilirsiniz. Aşağıdan başvuru yöntemlerini inceleyebilisiniz.

    1. İlan öncelikle İŞKUR üzerinden yayınlandığı için yukarıdaki İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVUR butonuna tıklayıp, ilan sayfasına giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.
    2. İkinci seçenek olarak yukarıdaki MİGROS ÜZERİNDEN BAŞVUR butonuna tıklayarak açılan sayfada bilgilerinizi doldurup, başvuru işlemini tamamlayabilirsiniz.
    3. Üçüncü olarak, size en yakın Migros mağazasına giderek başvuru formunu doldurarak ilana başvurunuzu yapabilirsiniz.
Migros Grubu'nda kurum içi terfiler önceliklidir. Yeni işe başlayan personel, Migros Kariyer Tarifleri'nde yer alan kriterleri sağladığı ve ilgili pozisyonda ihtiyaç olduğu takdirde 6 ayda mağaza yöneticisi, 3 yıl da mağaza müdürü olabilir.

Migros İstanbul'da nerelerde var?

Migros'un İstanbul genelinde 284 mağazası bulunuyor. Bu mağazaların 11'i 5M, 273'ü Migros olarak hizmet veriyor. Ayrıca Migros Grubu'nun İstanbul'da 33 adet de Macrocenter mağazası var. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarında tüm ilçelerde Migros mağazası bulunmaktadır.

Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar