İSPER AŞ 52 personel alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER A.Ş. 7 farklı kadro için 52 personel alımı yapacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi İSPER A.Ş. 7 farklı kadro için toplam 52 personel alımı yapacak. İlana göre 16 makine teknisyeni, 12 elektrik teknisyeni, 7 kaynak ustası, 6 tesis bakım personeli, 6 montaj ustası, 4 laboratuvar bakım personeli, 1 engelli destek personeli alınacak. Adaylarda aranan tecrübe, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? İSPER AŞ iş başvurusu nasıl yapılır? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İSPER İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER A.Ş. tarafından 21 Ocak tarihinde yayınlanan ilana göre 7 farklı kadro için toplam 52 personel alımı yapılacak. İBB iştirak şirketi İSPER AŞ'ye iş başvurusu yapacak adayların öncelikle kamu haklarından mahrum olmaması ve emekli olmaması gerekiyor. Başvurular e-posta ile özgeçmiş (cv) göndererek yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Bunlarda ilginizi çekebilir:   Belediye iş ilanları  |  Kamu iş ilanları

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Genel Nitelikler

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzeni ve bu düzenin işleyişine karşı mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ya da ilişiği bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamak,
Her pozisyon için istenen diğer nitelikler (yaş şartı, mezuniyet durumu, uzmanlık belgesi vb.) aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İş Tanımı

  • İSPER AŞ'de belirtilen pozisyonda görev alacak.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.00-17.00
  • Haftalık Çalışma Süresi: 45 saat
  • Bazı pozisyonlar için ihtiyaca göre vardiyalı çalışma sistemi uygulanabilir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Başvuru esnasında belge istenmemektedir.

Hangi Niteliklere Göre Alım Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER AŞ'nin hangi kadrolara, kaç adet ve hangi niteliklerde personel alımı yapacağı ilan metninde detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
İSPER A.Ş. İşçi Alım Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Destek Personeli (Engelli) 1 Meslek liselerinin muhasebe bölümlerinden mezun, büro ekipmanlarını ve Microsoft Office programlarını kullanabilen, alanında en az 2 yıl deneyimli adaylar. Çalışma adresi Çekmeköy ve Beykoz'dur.
Makine Teknisyeni 16 En az meslek lisesi bilgisayar, metal, makine, torna tesviye, motor, sıhhi tesisat ya da teknik lise mezunu, ağır vasıta ehliyetine sahip, ekskavatör, damperli kamyon, kuka, vidanjör, kombine vb. araçları kullanabilen, vardiya düzeninde çalışabilecek, alanında en az 2 yıl deneyimli erkek adaylar. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'nda işe alınacak personelin çalışma adresi Kağıthane, Bahçelievler, Eyüpsultan, Sarıyer, Şile, Çekmeköy, Beykoz, Başakşehir, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçeleridir.
Elektrik Teknisyeni 12 En az meslek lisesi elektrik, elektronik, haberleşme, endüstriyel otomasyon, elektrik-elektrik bölümlerinden ya da teknik lise mezunu, Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri (EKAT) belgesine sahip, vardiya düzeninde çalışabilecek, alanında en az 2 yıl deneyimli erkek adaylar. Çalışma adresi Kağıthane, Bahçelievler, Eyüpsultan, Sarıyer, Şile, Çekmeköy, Beykoz, Başakşehir, Büyükçekmece, Küçükçekmece ilçeleridir.
Tesis Bakım Personeli 6 En az ilkokul mezunu, vardiya düzeninde çalışabilecek, saha çalışmasına yatkın, alanında en az 2 yıl deneyimli erkek adaylar. Çalışma adresi Kağıthane, Eyüpsultan, Sarıyer, Kartal, Maltepe, Pendik ilçeleridir.
Montaj Ustası 6 Meslek lisesi elektrik-elektronik teknolojisi, metal teknolojisi, makine teknolojisi bölümlerinden mezun, MEB, Halk Eğitim Merkezi veya UGETAM gibi kurumlardan onaylı elektrik-elektronik teknolojisi, metal teknolojisi, makine teknolojisine uygun usta, usta başı, kalfalık ya da boru kaynakçısı sertifikalarından birine sahip, TS EN ISO 9606-1 belgesi bulunan, vardiya düzeninde çalışabilecek, alanında en az 2 yıl deneyimli adaylar. Çalışma adresi Kağıthane, Eyüpsultan, Sarıyer, Kartal, Maltepe, Şile, Pendik ilçeleridir.
Laboratuvar Bakım Personeli 4 En az ilkokul mezunu, vardiya düzeninde çalışabilecek, alanında en az 2 yıl deneyimli adaylar. Çalışma adresi Kağıthane, Eyüpsultan, Sarıyer ilçeleridir.
Kaynak Ustası 7 Meslek lisesi elektrik-elektronik teknolojisi, metal teknolojisi, makine teknolojisi bölümlerinden mezun, MEB, Halk Eğitim Merkezi veya UGETAM gibi kurumlardan onaylı elektrik-elektronik teknolojisi, metal teknolojisi, makine teknolojisine uygun usta, usta başı, kalfalık ya da boru kaynakçısı sertifikalarından birine sahip, API 1104:2013 Boru Kaynakçısı veya TS EN ISO 9606-1 Kaynakçı belgesi bulunan, vardiya düzeninde çalışabilecek, alanında en az 2 yıl deneyimli erkek adaylar. Çalışma adresi Kağıthane, Eyüpsultan, Sarıyer, Kartal, Maltepe, Şile, Pendik ilçeleridir.
Not: Başvurular 26 Ocak 2020'de sona eriyor. Özgeçmişler değerlendirildikten sonra şartları taşıyan personeller görüşmeye çağrılacak olup, mülakat günü, saati ve yeri SMS ya da e-posta ile bildirilecektir.
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
Başvuru için geriye kalan süre

İSPER İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. İlan metnini detaylı inceleyin.
    3. basvuru@isper.istanbul e-posta adresine özgeçmişinizi gönderin.
    4. Başvurular değerlendirildikten sonra uygun görülen adaylar e-posta, SMS ya da telefon yoluyla mülakata çağırılacaktır.
Başvurular e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılacaktır. E-postanızda hangi kadro için başvuru yaptığınızı belirtmeyi unutmayın! Detaylı bilgi için 444 77 33 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.
İlan metninde başvuru adresi olarak kariyer.ibb.istanbul adresi gösterilmiştir. Ancak henüz kariyer.ibb.istanbul sayfasında böyle bir ilan yayınlanmadığı için başvurular e-posta ile alınacaktır. kariyer.ibb.istanbul sayfasında ilanın yayınlanması durumunda oradan da başvuru yapmanızı tavsiye ederiz!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar