İBB staj başvuru ekranı açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2020-2021 eğitim dönemi stajyer alımı için başvuru ekranı açtı. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere müjde! Lise ve üniversite öğrencileri için zorunlu staj başvuruları alınmaya başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kariyer sitesinde yayınlanan stajyer ilanına nasıl başvurulur? Zorunlu staj başvurusu yapacak öğrencilerden istenen belgeler neler? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İBB Stajyer İlanı Detayları

Lise ve üniversite öğrencilerinin uzun zamandır beklediği İBB zorunlu staj başvuru ekranı açıldı. 24 Ocak'ta staj başvurusu almaya başlayan ekran 24 Şubat'a kadar açık kalacak. İBB'ye zorunlu staj başvurusu yapmak için öncelikle iş ilanları sayfası kariyer.ibb istanbul'a kayıt olmanız gerekiyor. Ardından kendi alanınızla ilgili olarak özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız, zorunlu staj yapmanız gereken alanlar konusunda size ulaşılmasını sağlayacaktır. Bu yüzden özgeçmişinizi eksiksiz doldurunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2020-2021 eğitim-öğretim dönemini kapsayan genel staj başvurusu niteliğinde düzenlenen Stajyer ilan metni şöyle:

  • 2020 – 2021 Eğitim Öğretim dönemini kapsayan genel staj başvurusu niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde tüm birimlerde Zorunlu Staj yapmak üzere değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
  • Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, zorunlu staj yapmanız gereken bölümünüze uygun alanlar konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır.
  • Göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

Kariyer İBB İstanbul stajyer ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki STAJ BAŞVURUSU YAP butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : -
Eğitim Seviyesi : Lise(Öğrenci), Önlisans(Öğrenci), Lisans(Öğrenci)
Bölüm : Tüm Bölümler
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : İstanbul Büyükşehir Belediyesi / Tüm Şirketler
Kategori İBB Kariyer İş İlanları
Sektör : Tüm Sektör ve Birimler
Pozisyon Stajyer
Çalışma Şekli : Staj
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası (Tüm ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Tüm ilçeler)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Tüm ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Tüm ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 24 Ocak 2020
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 24 Şubat 2020
Maaş : -
İlan No : -

Başvuru için geriye kalan süre

İBB Staj Başvurusu Nasıl Yapılır?

    1. Staj başvurusu yapmak için yukarıdaki STAJ BAŞVURUSU YAP butonuna tıklayın.
    2. Açılan sayfada ilanın üstünde yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. Tebrikler artık İBB ve iştiraklerine staj başvurusu yaptınız.
    4. Başvurunuzun alındığına dair kayıtlı e-posta adresinize mail gönderilecektir.
Eğer daha önce kayıt olmamış ve özgeçmişinizi hazırlamadıysanız staj başvurusu yapamazsınız. Öncelikle kariyer.ibb.istanbul sayfasına kayıt olmalısınız!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar