Kariyer İBB sahne teknisyeni iş ilanı

Kariyer İBB sahne teknisyeni iş ilanı yayınladı. İBB sahne teknisyeni iş başvurusu nasıl yapılır? İBB iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, en az ilkokul mezunu Sahne Teknisyeni alımı yapacak. Kariyer İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana kimler başvurabilir? İşe alınacak sahne teknisyeninin görevleri nelerdir? 12 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan sahne teknisyeni iş ilanına başvuru süresi ne zaman sona eriyor? İBB iş başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB Sahne Teknisyeni iş ilanı hakkında detaylar yazımızın devamında..

İBB Sahne Teknisyeni İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunları için bir iş ilanı daha yayınladı. kariyer sitesinde duyurulan sahne teknisyeni iş ilanına başvuracak adaylar, Kültür A.Ş. tarafından organize edilen tiyatro, opera, bale ve konser gibi etkinliklerde ışık, ses ve görüntü konularındaki teknik çalışmaların yürütülmesi görevini üstelenecekler.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İBB Sahne Teknisyeni İş İlanı Kriterleri

Kariyer İBB sayfasında yayınlanan sahne teknisyeni iş ilanına başvuru yapacak adayların en az 3 yıl tecrübeye sahip olması gerekirken, herhangi bir ustalık belgesi ya da sertifika istenmiyor. İlana başvuracak erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması da aranan kriterler arasında yer alıyor. Teknik işler kategorisinde yayınlanan Sahne Teknisyeni alımı iş ilanı ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler bölümünü inceleyiniz.

Sahne Teknisyeni Genel Nitelikleri

  • En az ilkokul mezunu,
  • Sahne teknisyenliği alanında en az 3 yıl deneyimli,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası’nda Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • İstanbul Anadolu Yakası için; Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden
  • "Sahne Teknisyeni" alımı yapılacaktır.

Sahne Teknisyeni İş Tanımı

  • Bütün opera, bale ve tiyatroların, gösteri merkezlerinin, sanat kuruluşlarının vb. alanların ışık, ses ve görüntü konularındaki teknik çalışmalarını yürütme işlemlerinin yerine getirilmesi.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

En az ilkokul mezunu adayların başvurusuna açık olan Kariyer İBB Sahne Teknisyeni İş İlanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli (En Az 3 Yıl)
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : İlkokul(Mezun)
Mezuniyet Bölümü : -

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İBB Şehir Tiyatroları (Kültür A.Ş.)
Kategori İBB İş İlanları
Sektör Eğlence Kültür Sanat Sektörü
Pozisyon : Sahne Teknisyeni (Teknik Eleman)
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 12 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 22 Aralık 2019
Maaş : -
İlan No : -

Başvuru için geriye kalan süre

İBB İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan sayfada ilanın üstünde yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. Tebrikler artık İBB ve iştiraklerine iş başvurusu yaptınız.
    4. Başvurunuzun alındığına dair kayıtlı e-posta adresinize mail gönderilecektir.
Eğer daha önce kayıt olmamış ve özgeçmişinizi hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. İBB Kariyer kayıt olmak ve İBB Kariyer özgeçmiş oluşturmak için bağlantılara tıklayın.

Diğer Güncel Belediye İş İlanları

Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar