Kariyer İBB sahne efektörü iş ilanı

Kariyer İBB sahne efektörü alımı iş ilanı yayınladı. İBB sahne efektörü iş başvurusu hakkında detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sahne Efektörü iş ilanı yayınladı. Kariyer İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana kimler başvurabilir? Adaylarda aranan mezuniyet şartı nedir? İşe alınacak sahne efektörünün görevleri nelerdir? 12 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan sahne efektörü iş ilanına başvuru süresi ne zaman sona eriyor? Kariyer İBB Sahne Efektörü iş ilanı hakkında detaylar yazımızın devamında..

İBB Sahne Efektörü İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi meslek lisesi mezunları için bir iş ilanı daha yayınladı. kariyer sitesinde duyurulan sahne efektörü iş ilanına başvuracak adaylar, Kültür A.Ş. bünyesindeki tiyatro ve konser etkinliklerinde gereken seslerin optik, mekanik yollarla yapay olarak gerçekleştirilmesinden sorumlu olacaklar.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İBB Sahne Efektörü İş İlanı Kriterleri

Kariyer İBB sayfasında yayınlanan sahne efektörü iş ilanına başvuru yapacak adayların en az 3 yıl tecrübeye sahip olması gerekirken, herhangi bir ustalık belgesi ya da sertifika istenmiyor. İlana başvuracak erkek adayların askerlik ile ilişiği olmaması da aranan kriterler arasında yer alıyor. İBB Sahne Efektörü alımı iş ilanı ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler bölümünü inceleyiniz.

Sahne Efektörü Genel Nitelikleri

  • En az meslek liselerinin bilişim teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojisi ve makine teknolojisi bölümlerinden mezun,
  • Sahne efektörlüğü, Ses ve Görüntü sistemleri alanında en az 3 yıl deneyimli,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası için; Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçelerinde ikamet eden,
  • İstanbul Anadolu Yakası için; Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden
  • Sahne Efektörü” alımı yapılacaktır.

Sahne Efektörü İş Tanımı

  • Tiyatro oyunlarında ve konserlerde; konu gereği kullanılması gereken seslerin doğal kaynakların dışında optik, mekanik yollarla yapay olarak gerçekleştirilme işleminin sağlanması.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

En az meslek lisesi mezunu adayların başvurusuna açık olan Kariyer İBB Sahne Efektörü İş İlanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli (En Az 3 Yıl)
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : Meslek Lisesi(Mezun)
Mezuniyet Bölümü : Bilişim Teknolojileri, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Makine Teknolojisi

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İBB Şehir Tiyatroları (Kültür A.Ş.)
Kategori İBB İş İlanları
Sektör Eğlence Kültür Sanat Sektörü
Pozisyon : Sahne Efektörü
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 12 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 22 Aralık 2019
Maaş : -
İlan No : -

Başvuru için geriye kalan süre

İBB İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan sayfada ilanın üstünde yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. Tebrikler artık İBB ve iştiraklerine iş başvurusu yaptınız.
    4. Başvurunuzun alındığına dair kayıtlı e-posta adresinize mail gönderilecektir.
Eğer daha önce kayıt olmamış ve özgeçmişinizi hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. İBB Kariyer kayıt olmak ve İBB Kariyer özgeçmiş oluşturmak için bağlantılara tıklayın.

Diğer Güncel Belediye İş İlanları

Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar