İBB engelli yardımcı personel iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli yardımcı personel alımı yapacak. İBB iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB kariyer sitesi üzerinden yayınladığı Engelli Yardımcı Personel ilanını, İŞKUR üzerinden de yayınladı. İBB Engelli Yardımcı Personel iş ilanı ile 3 personel alımı yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER AŞ tarafından yayınlanan iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? İlan şartnamesi kriterleri neler? Engelli yardımı personel ilanına başvuru için istenen belgeler neler? Çalışma şartları ve müracaat koşulları neler? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne iş başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

İBB İş İlanlarına Nasıl Başvuru Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve başvurularını e-devlet üzerinden kabul ettiği sözleşmeli personel alımı ilanının ardından şimdi de İŞKUR üzerinden personel alımı yapmak için iş ilanları yayınladı. İş başvurularını kariyer sitesi üzerinden online kabul eden İBB, sözleşmeli personel alımı ilanında olduğu gibi İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlarda da farklı bir başvuru yöntemi uygulayacak. Başvurular ilan şartnamesinde belirtilen basvuru@isper.istanbul e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılacak. Özgeçmişler değerlendirildikten sonra adaylar e-posta ya da SMS yoluyla mülakata davet edilecek.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile İBB kariyer sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar için belirtilen kadrolar farklıdır. Aynı pozisyon için hem kariyer sitesinde hem de İŞKUR üzerinden personel alımı için ilan yayınlandı. Benzer kadrolar için her iki ilana da başvurabilirsiniz. Başvuru esnasında herhangi bir belge istenmemektedir. İstenen belgeler daha sonra bildirilecek.

İBB Engelli İşçi İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER A.Ş. tarafından yayınlanan iş ilanı ile 3 adet Engelli Yardımcı Personel alımı yapılacak. İlanda ikamet şartı bulunurken, İstanbul Avrupa Yakası’nda Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçelerinde, İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçelerinde ikamet eden adayların başvuruları öncelikle değerlendirilecek. Kariyer İBB sitesinde yayınlanan Yardımcı Personel (Engelli) ilanını incelemek için bağlantıya tıklayın.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak incelemenizi öneririz. kariyeristanbul.net her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : İlkokul(Mezun), İlköğretim(Mezun), Lise(Mezun), Önlisans(Mezun), Lisans(Mezun)
Belge/Sertifika : %40 ve Üzeri Engelli Raporu

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İstanbul Personel Yönetim AŞ (İSPER AŞ)
Kategori Belediye İş İlanları
Sektör Hizmet
Pozisyon : Yardımcı Personel (Yardımcı Büro Personeli)
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 3
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Engellilere Özel
Yaş : Belirtilmedi
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Beşiktaş, Fatih, Şişli, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Kağıthane ve çevre ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve çevre ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 13 Aralık 2019
Son Başvuru Tarihi : 18 Aralık 2019
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : -
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN FORMUNU İNCELE butonuna tıklayın.
    2. İlanda belirtilmişse e-posta ile özgeçmişinizi kuruma gönderin.
    3. Formda belirtilen belgeleri tamamlayın.
    4. Formda belirtilen kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Başvurular ilan metnindeki e-posta adresine özgeçmiş göndererek yapılacaktır. E-postanızda hangi kadro için başvuru yaptığınızı belirtmeyi unutmayın!

Diğer Güncel Belediye İş İlanları

Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar