İBB 107 daimi işçi alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden 107 daimi işçi ilanı yayınladı. Hangi kadrolara, kaç personel alınacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10 farklı kadro için 107 daimi işçi alımı yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER AŞ tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? İlan şartnamesi kriterleri neler? Daimi personel ilanına başvuru için istenen belgeler neler? Çalışma şartları ve müracaat koşulları neler? Hangi kadrolara kaç personel alımı yapılacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 107 daimi işçi alımı ilanı ile ilgili tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

İBB Daimi İşçi İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPER A.Ş. tarafından İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanı ile 105 adet Daimi Personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden 13 Aralık'ta yayınlanan ilana başvurular 18 Aralık'ta sona erecek. Yayınlanan ilana göre, 4 ekip sorumlusu, 79 işçi, 3 sahne efektörü, 4 sahne ışıkçısı, 3 kuaför, 1 kunduracı, 1 sahne aksesuarcısı, 5 sahne teknisyeni, 3 terzi ve 4 yer gösterici alımı yapılacak. Her pozisyon için aranan eğitim seviyesi değişmektedir.

Hangi Niteliklere Göre Alım Yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hangi kadrolara, kaç adet ve hangi niteliklerde personel alımı yapacağı ilan metninde detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
İBB Daimi İşçi Alım Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Ekip Sorumlusu 4 Sağlık memuru, hemşire, kimya teknisyeni, kimya teknikeri, veteriner sağlık teknisyeni, laboratuvar teknisyeni, ziraat teknisyeni, çevre teknikeri, ziraat teknikeri veya hekim, veteriner hekim, biyolog, eczacı, kimyager, mühendis (kimya, ziraat, çevre, gıda, su ürünleri), sağlık alanında en az önlisans mezunu veya entomoloji, toksikoloji alanında yüksek lisans veya doktora yapmış olmak.
İşçi 79 İşçilerin 25'i kimya teknisyeni, veteriner sağlık teknisyeni, laboratuar teknisyeni veya ziraat teknisyeni, 24'ü ise en az lise mezunu olmalıdır. İşçi sayısının en az yarısı uygun sürücü belgesine (SRC vb.) sahip olmalıdır. Gece çalışma şartlarına uygun olmalıdır.
Sahne Efektörü 3 En az meslek liselerinin bilişim teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojisi ve makine teknolojisi bölümlerinden mezun olmak.
Sahne Işıkçısı 4 En az meslek liselerinin bilişim teknolojileri, elektrik ve elektronik teknolojisi ve makine teknolojisi bölümlerinden mezun olmak.
Kuaför 3 Meslek liselerinin ilgili bölümünden mezun veya en az ilkokul mezunu olmak kaydı ile kuaförlük sertifikasına (ustalık, kalfalık, bonservis vs.) sahip olmak.
Kunduracı 1 Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ya da ilkokul mezunu olmak kaydıyla kunduracılık yapabilecek sertifikaya sahip.
Sahne Aksesuarcısı 1 Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ya da ilkokul mezunu sahne teknisyenliği yapabilecek iş deneyimine sahip 30 yaşından büyük olmayan.
Sahne Teknisyeni 5 Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ya da ilkokul mezunu sahne teknisyenliği yapabilecek iş deneyimine sahip 30 yaşından büyük olmayan.
Terzi 3 Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun ya da ilkokul mezunu terzilik yapabilecek sertifikaya sahip.
Yer Gösterici 4 Üniversite veya yüksekokul öğrencisi.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak incelemenizi öneririz. kariyeristanbul.net her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli
Eğitim Seviyesi : İlkokul(Mezun), İlköğretim(Mezun), Lise(Mezun), Önlisans(Mezun), Lisans(Mezun)
Belge/Sertifika : Belgeler yukarıdaki tabloda belirtilmiştir.

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İstanbul Personel Yönetim AŞ (İSPER AŞ)
Kategori Belediye İş İlanları
Sektör Hizmet
Pozisyon : Ekip Sorumlusu, İşçi, Sahne Efektörü, Sahne Işıkçısı, Kuaför, Kunduracı, Sahne Aksesuarcısı, Sahne Teknisyeni, Terzi, Yer Gösterici
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 107
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Yaş : Yaş şartı olan ilanlar yukarıdaki tabloda belirtilmiştir.
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Tüm ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Tüm ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 13 Aralık 2019
Son Başvuru Tarihi : 18 Aralık 2019
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : -
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN FORMUNU İNCELE butonuna tıklayın.
    2. İlanda belirtilmişse e-posta ile özgeçmişinizi kuruma gönderin.
    3. Formda belirtilen belgeleri tamamlayın.
    4. Formda belirtilen kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Başvurular ilan metninde belirtilen e-posta adresine özgeçmiş göndererek yapılacaktır. E-postanızda hangi kadro için başvuru yaptığınızı belirtmeyi unutmayın!

İBB İş İlanları Hakkında Genel Bilgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve başvurularını e-devlet üzerinden kabul ettiği sözleşmeli personel alımı ilanının ardından şimdi de İŞKUR üzerinden personel alımı yapmak için iş ilanları yayınladı. İş başvurularını kariyer sitesi üzerinden online kabul eden İBB, sözleşmeli personel alımı ilanında olduğu gibi İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlarda da farklı bir başvuru yöntemi uygulayacak. Başvurular ilan şartnamesinde belirtilen basvuru@isper.istanbul e-posta adresine özgeçmiş gönderilerek yapılacak. Özgeçmişler değerlendirildikten sonra adaylar e-posta ya da SMS yoluyla mülakata davet edilecek.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile İBB kariyer sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar için belirtilen kadrolar farklıdır. Aynı pozisyon için hem kariyer sitesinde hem de İŞKUR üzerinden personel alımı için ilan yayınlandı. Benzer kadrolar için her iki ilana da başvurabilirsiniz. Başvuru esnasında herhangi bir belge istenmemektedir. İstenen belgeler daha sonra bildirilecek.

Diğer Güncel Belediye İş İlanları

Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar