Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi alacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Programı'na öğretim üyesi alımı yapacak. İlan şartları neler? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacak. Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Programı öğretim üyesi alımı için 3 Aralık'ta açılan ilana kimler başvurabilir? İstanbul Bilgi Üniversitesi akademik personel alımı ilanı şartnamesi nedir? İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin adaylarda aradığı uzmanlıklar neler? Adaylardan istenen belgeler neler? Akademik personel alımı ilanına nasıl başvurulur? İstanbul Bilgi Üniversitesi personel alımı ile ilgili detaylar yazımızda..

Öğretim Üyesi İş İlanı Bilgileri

Öğretim üyesi alım ilanı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 3 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı. İlana göre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Acil durum ve Afet Yönetimi Önlisans Programı'na bir öğretim üyesi alımı yapılacak. İlana başvurular şahsen ya da posta yoluyla kabul edilecek.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Programı için açtığı doktor öğretim üyesi ilanına başvuracak adaylarda aradığı şartları da ilan da detaylı olarak belirtti. İlana başvuracak adayların tıp fakültesi mezunu olması ve uzmanlık eğitimini ruh sağlıkı ve hastalıkları anabilim dalında tamamlamış olması gerekiyor.

Öğretim Üyesi Alımı İlanı Detayları

  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 3 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan akademik personel alımı ilan metni şöyle:
  • Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Programı’nda açık bulunan 1 (bir) öğretim üyesi kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.

Öğretim Üyesi Adaylarında Aranan Özellikler

  • Tıp Fakültesi mezunu olmak ve uzmanlık eğitimini Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında tamamlamış olmak.
Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz tamamlayınız. Aksi halde başvurularınız geçersiz sayılacaktır.

Öğretim Üyesi Başvurusu İçin İstenen Belgeler

  • Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu, kimlik fotokopisi, özgeçmiş, doktora belgesi ile diğer öğrenim belgeleri (belgelerin asılları ile fotokopilerinin getirilmesi gerekmektedir), YÖK denklik belgesi (yurtdışından alınmış diplomalar için), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde, 1 adet basılı kopya ve 4 adet dijital kopya (USB) olarak Yüksekokul Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.
Başvurular bir dilekçe ile birlikte şahsen veya kargo yoluyla yapılmalıdır.

Başvurularla İlgili Önemli Uyarılar

  • Adayların başvuruları, İstanbul Bilgi Üniversitesi Performans Ölçütleri ve Akademik Atama ve Yükseltme Kıstasları Yönergesi'nde belirtilen kriterleri yerine getirmeleri halinde değerlendirmeye alınmaktadır.
  • Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi

  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
  • İnönü Cad. No: 6 34387 Kuştepe, Şişli / İstanbul
  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Yüksekokul Müdürlüğü Telefon: 0212 311 66 56 10520/1/1-1
Unutmayın! İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim üyesi iş ilanına başvurular şahsen ya da posta (kargo) ile yapılacaktır.
Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

Öğretim Üyesi İlanı Kriterlerine Dikkat!

İlana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni incelemeyi unutmayın. Aşağıda belirtilen kriter ve şartlara uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılabilir. kariyeristanbul.net olarak iş deneyimlerinize ve özgeçmişinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli
Askerlik Durumu : Yapıldı
Eğitim Seviyesi : Lisans(Mezun), Lisansüstü(Mezun)
Bölüm/Anabilim Dalı : Tıp Fakültesi / Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum İstanbul Bilgi Üniversitesi
Kategori Akademik Personel
Sektör Eğitim
Pozisyon Akademisyen
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 1
Pozisyon Seviyesi : Öğretim Üyesi
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası (Eyüp)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 3 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 17 Aralık 2019
BİK İlan No : YOK734596

Başvuru için geriye kalan süre

Bilgi Üniversitesi İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. İlan şartnamesini detaylı inceleyin.
    2. Özgeçmişiniz şartnamedeki şartlara uygunsa yukarıda belirtilen kriterlere uygulan olarak dilekçe hazırlayın.
    3. Yukarıda ilan metninde istenen belgeleri tamamlayın.
    4. Başvuru dilekçenizi ve belgelerinizi ilgili kuruma şahsen ya da kargo ile teslim edin.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası kariyeristanbul'da!

Akademik Kadro Nedir?

  • Akademik personel, üniversitelerdeki herhangi bir bölümde akademik unvana sahip eğitim veren kişilere verilen isimdir. Akademik kademeleri doğrultusunda araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doçent, profesör gibi unvanlara sahiptirler.
  • Akademisyen, üniversiteler ve yüksek öğrenim kurumlarında öğretim ve araştırma yapan, özgün araştırmalar hazırlayan kişilere verilen genel mesleki unvandır.
  • Öğretim elemanları kadrosu, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi, eğitim-öğretim planlamacısı, okutman, uzman ve çeviricilerden oluşur.
  • Öğretim üyeleri kadrosu, yardımcı doçent, doçent, profesörlerden oluşur.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar