Ataşehir Adıgüzel 3 öğretim görevlisi alacak

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 3 öğretim görevlisi alımı yapacak. Adıgüzel üniversitesi akademik personel ilanları kariyeristanbul.net'te!

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi alımı yapacak. Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü öğretim görevlisi alımı için 2 Aralık'ta açılan ilana kimler başvurabilir? Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu akademik personel alımı ilanı şartnamesi nedir? Hangi kadro derecesine sahip adaylar başvuru yapabilir? İstanbul Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu'nin adaylarda aradığı uzmanlıklar neler? Adaylardan istenen belgeler neler? Akademik personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Ataşehir Adıgüzel Üniversitesi personel alımı ile ilgili detaylar yazımızda..

Öğretim Görevlisi İş İlanı Bilgileri

Öğretim görevlisi alım ilanı, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'de 2 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı. İlana göre Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü'ne bir öğretim görevlisi alımı yapılacak. İlana başvuruları şahsen ya da posta yoluyla kabul edeceğini duyuran Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, başvurularını kabul ettiği adaylara yazılı sınav yapacak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı için açtığı öğretim görevlisi ilanına başvuracak adaylarda aradığı şartları da ilan da detaylı olarak belirtti. İlana başvuracak adayların yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl ders verme tecrübesine sahip olması gerekiyor. İlan detayları aşağıda belirtilmiştir.

Öğretim Görevlisi Alımı İlanı Detayları

  • İstanbul Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'de 2 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan akademik personel alımı ilanına başvuracak adayların öncelikle 657 Sayılı Kanunun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. İlan metni aşağıda bilginize sunulmuştur:
  • Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programlarına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.
  • İlan edilen kadrolara müracaat edecek adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen/posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir, internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar Meslek Yüksekokul Müdürlüğüne ulaşması gerekmektedir. (Postadaki gecikmelerden Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir.) Onaylı istenen belgelerin, Noterden veya Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması gerekmektedir.
Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz tamamlayınız. Aksi halde başvurularınız geçersiz sayılacaktır.

Öğretim Görevlisi Başvurusu İçin İstenen Belgeler

Başvurular bir dilekçe ile birlikte şahsen veya kargo yoluyla yapılmalıdır.
  1. Başvurdukları Programı belirten ıslak imzalı dilekçe (Ataşehir Adıgüzel dilekçe örneğini aşağıdan indirebilirsiniz.)
  2. Özgeçmiş (YÖK formatında)
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4. Bir Adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  5. Onaylı Lisans, Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi (Diplomanın aslı veya ıslak imzalı mühürlü sureti yâda e- devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi)
  6. Lisans ve Yüksek lisans transkriptlerinin aslı yâda ıslak imzalı mühürlü sureti
  7. Geçerli ALES-SAY Puanına sahip Sınav Sonuç Belgesi
  8. ALES muafiyeti için, görev yapılan yükseköğretim kurumundan alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı
  9. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge (Terhis, tecil, muaf)
  10. Adli Sicil Belgesi
  11. Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurt dışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin aslı veya ıslak imzalı mühürlü sureti.

Alınacak Öğretim Görevlisi Listesi ve Şartlar

  • Ataşehir Adıgüzel Üniversitesi, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü'ne 1 ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü'ne 2 öğretim görevlisi alacak. Aşağıdaki tabloda alınacak öğretim görevlilerinde aranan özel şartlar belirtilmiştir.

Bölüm/Program YDS/Dengi Unvan Kadro Sayısı Özel Şartlar
Bilgisayar Teknolojileri / Bilgisayar Programcılığı Yabancı Dil Şartı Aranmaz Öğretim Görevlisi 1 Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Lisans Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak ve alanı ile ilgili tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Makine ve Metal Teknolojileri / Mekatronik Yabancı Dil Şartı Aranmaz Öğretim Görevlisi 2 Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği, Mekatronik Öğretmenliği, Otomotiv Öğretmenliği, Metal Öğretmenliği, Makine Resmi Konstrüksiyon Öğretmenliği, Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nanomühendislik, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Nanoteknoloji Mühendisliği, Raylı Sistemler Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği lisans bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Başvurularla İlgili Önemli Uyarılar

  • Başvuru süresi içinde yapılmayan, e-posta ile yapılan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, kargo ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne ulaşmış olması gerekmektedir.
  • Kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  • Kargo yolu ile başvuru yapan adaylara eksik evrakları ile ilgili üniversite tarafından evrakların tamamlanması hususunda geri dönüş sağlanmayacaktır.
  • Ön değerlendirme ve kesin sonuçlar Meslek Yüksekokulumuz web adresinde (www.adiguzel.edu.tr) yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • Onaylı istenen belgelerin, Noterden veya Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması gerekmektedir.

Sınav Takvimi

İlk Başvuru Tarihi Son Başvuru Tarihi Ön Değerlendirme Tarihi Yazılı Sınav Tarihi Sonuç Açıklama Tarihi
2 Aralık 2019 16 Aralık 2019 17 Aralık 2019 20 Aralık 2019 24 Aralık 2019
Başvuru ve sınav tarihlerini mutlaka not edin!

Başvuru Adresi

  • Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
  • Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi Çağlayan Sokak No: 18 Ataşehir/İstanbul
  • Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Telefon: 0 216 455 77 70
Unutmayın! Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi iş ilanına başvurular şahsen ya da posta (kargo) ile yapılacaktır.
Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İş İlanı Kriterlerine Dikkat!

İlana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni incelemeyi unutmayın. Aşağıda belirtilen kriter ve şartlara uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılabilir. kariyeristanbul.net olarak iş deneyimlerinize ve özgeçmişinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli
Eğitim Seviyesi : Lisans(Mezun), Lisansüstü(Mezun)
Belge/Sertifika : Adaylardan İstenen Belgeler Yukarıda Belirtilmiştir.

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu
Kategori Akademik Personel
Sektör Eğitim
Pozisyon Akademisyen
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 3
Pozisyon Seviyesi : Öğretim Elemanı
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası (Ataşehir)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 2 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 16 Aralık 2019
BİK İlan No : YOK733994

Başvuru için geriye kalan süre

Akademik Personel İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. İlan şartnamesini detaylı inceleyin.
    2. Özgeçmişiniz şartnamedeki şartlara uygunsa yukarıda belirtilen kriterlere uygulan olarak dilekçe hazırlayın.
    3. Yukarıda ilan metninde istenen belgeleri tamamlayın.
    4. Başvuru dilekçenizi ve belgelerinizi ilgili kuruma şahsen ya da kargo ile teslim edin.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası kariyeristanbul'da!

Akademik Kadro Nedir?

  • Akademik personel, üniversitelerdeki herhangi bir bölümde akademik unvana sahip eğitim veren kişilere verilen isimdir. Akademik kademeleri doğrultusunda araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doçent, profesör gibi unvanlara sahiptirler.
  • Akademisyen, üniversiteler ve yüksek öğrenim kurumlarında öğretim ve araştırma yapan, özgün araştırmalar hazırlayan kişilere verilen genel mesleki unvandır.
  • Öğretim elemanları kadrosu, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi, eğitim-öğretim planlamacısı, okutman, uzman ve çeviricilerden oluşur.
  • Öğretim üyeleri kadrosu, yardımcı doçent, doçent, profesörlerden oluşur.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar