Zeytinburnu Belediyesi pilates eğitmeni alacak

Zeytinburnu Belediyesi pilates eğitmenleri alacak. Kimler pilates eğitmenliği yapabilir? Zeytinburnu Belediyesi iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Zeytinburnu Belediyesi, alımı yapacak. Zeytinburnu Belediyesi iş başvurusu yapacak adayların tercihen BESYO veya benzeri bölümlerden mezun olması gerekiyor. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? Başvuru için gerekli belgeler neler? Zeytinburnu Belediyesi iş ilanları hakkında tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Pilates Eğitmeni İş İlanı Detayları

tarafından 10 Mart'ta yayınlanan Pilates Eğitmeni iş ilanına göre, iştirak şirketi Zeytinburnu Belediyesi Emek Personel A.Ş'de olarak istihdam edilmek üzere 1 pilates eğitmeni alımı yapılacak. İlana başvuru yapacak adayların, 30 yaşını aşmamış ve tercihen Zeytinburnu ilçesinde ikamet ediyor olması öncelikle tercih edilecek. İlan, sadece kadın adayların başvurusuna açıktır. Kamu haklarından mahrum olmayan ve sabıka kaydı bulunmayan adayların başvurusuna açık olan ilana başvurular, şahsen başvuru formu ile yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Müracaat Koşulları, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz. Zeytinburnu Belediyesi'nin daha önce yayınladığı Zeytinburnu Belediyesi Pilates Eğitmeni iş ilanı'nı bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Müracaat Koşulları

  • Tercihen Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu veya pilates hareketleri gösterebilme yetki ve eğitimene haiz ilgili bölümlerden mezun,
  • Tercihen transkriptinde pilates, step-aerobik derslerini almış veya ilgili salon derslerini verebilme yetkisi veren eğitim sertifikasına sahip,
  • Ulaşım problemi olmayan,
  • 30 yaşını aşmamış,
  • Tercihen Zeytinburnu ilçesinde ikamet den,
  • Bayan,
  • "Pilates Eğitmeni" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki tesislerde Pilates Eğitmeni olarak görevlendirilecek.

Çalışma Koşulları

  • Mesai Saatleri: 08.30-17.00
  • Çalışma Süresi: Haftalık 45 saat (İhtiyaca göre vardiyalı çalışma uygulanabilir)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Başvuru formu (Başvuru esnasında verilecektir.)
  • Kimlik fotokopisi

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

Zeytinburnu Belediyesi Pilates Eğitmeni iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyer istanbul net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun na başvurmanızı öneririz. Zeytinburnu Belediyesi ilan formunu incelemek için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.

Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli, Tecrübesiz
Eğitim Seviyesi : Lisans(Mezun)
Bölüm : BESYO
Belge/Sertifika : Tercihen 1. Kademe Pilates Sertifikası ya da 1. Kademe Step-Aerobik Sertifikası

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Zeytinburnu Belediyesi / Emek Personel AŞ
Kategori
Sektör/Departman
Pozisyon :
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 1
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü
Yaş : 30 yaşını aşmamış
Çalışma Yeri : Zeytinburnu / İstanbul
İkamet Tercihi  ( )
Yayınlanma Tarihi : 10 Mart 2020
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 11 Mart 2020
Maaş : -
İlan No : -
Şikayet et

İletişim Bilgileri
Telefon : +90 212 413 11 11 (Dahili: 2042-2377)
E-Posta : -
Başvuru Adresi : Kazlıçeşme Mh. Abay Cd. No:165, Zeytinburnu / İstanbul

Başvuru için geriye kalan süre
Bu ilana başvurular şahsen yapılacaktır! Detaylı bilgi için yukarıda İletişim Bilgileri bölümünde belirtilen irtibat numarasıyla iletişime geçiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar