Üsküdar Belediyesi 15 personel alımı yapacak

Üsküdar Belediyesi, 10 özel güvenlik görevlisi, 1 mühendis, 1 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 3 vasıfsız işçi alacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi, 10 özel güvenlik görevlisi, 1 mühendis, 1 toplum sağlığı yardımcı elemanı ve 3 vasıfsız işçi olmak üzere 4 farklı meslek için toplam 15 personel alımı yapacak. İşe alınacak personeller Üsküdar Belediyesi iştiraki ÜSPER A.Ş'de istihdam edilecek. Üsküdar Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları ve başvuru için istenen belgeler neler? Üsküdar Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır? Tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi İş İlanı Kriterleri

Üsküdar Belediyesi, 4 farklı kadro için toplam 15 personel alımı yapacak. 27 Şubat'ta yayınlanan ilana göre personeller, Üsküdar Belediyesi iştiraki Üsküdar Belediyesi Personel AŞ'de (ÜSPER A.Ş.) daimi işçi olarak istihdam edilecek. Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu yapacak adayların öncelikle kamu haklarından mahrum olmaması ve emekli olmaması gerekiyor. İlanlara başvurular e-posta ile CV gönderilerek yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak,
  • Emekli olmamak,
  • Üsküdar İlçe sınırlarında ikamet etmek,
Her pozisyon için istenen diğer nitelikler (yaş şartı, mezuniyet durumu, uzmanlık belgesi vb.) aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İş Tanımı

  • Üsküdar Belediyesi iştiraki ÜSPER A.Ş'de belirtilen pozisyonlarda görevlendirilecek.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.00-17.00
  • Haftalık Çalışma Süresi: 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Kimlik fotokopisi
  • Adli sicil belgesi
  • İkametgah belgesi
  • Diploma fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kaydı
Bazı pozisyonlar için ekstra belgeler istenebilir. Aşağıdaki ilan metnini dikkatli incelemenizi öneririz.
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Üsküdar Belediyesi'nin adaylarda aradığı nitelikler ilan metninde detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Üsküdar Belediyesi 15 Personel Alımı İlanı Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Güvenlik Görevlisi 10 Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan, deneyimli, 25-45 yaşları arasında erkek adaylar
Mühendis 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği mezunu, trafo kurulum ve bakım konularında bilgi sahibi, en az 5 yıl deneyimli, alçak gerilim, orta gerilim ve kuvvetli akım projelerinde deneyimli, bilgisayar programlarına hakim, İngilizce bilen, 30-35 yaşları arasında erkek adaylar
Toplum Sağlığı Yardımcı Elemanı 1 En az önlisans mezunu, iş deneyimi olan, Office programlarını kullanabilen, 25-30 yaşları arasında bekar erkek adaylar
Vasıfsız İşçi 3 40-45 yaşları arasında erkek adaylar
Not: Başvurular 29 Şubat 2020'de sona eriyor. Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra, şartları taşıyan tüm personel görüşmeye çağrılacak olup, mülakat günü, saati ve yeri bildirilecektir.
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
İletişim Bilgileri
Telefon : +90 216 531 30 00
E-Posta : ik@usper.com.tr
Başvuru Adresi : Mimar Sinan Mah. Çavuşdere Cad. No:35/10, Üsküdar / İstanbul
Şikayet et
Başvuru için geriye kalan süre
Üsküdar Belediyesi iş başvurusu e-posta ile özgeçmiş (CV) göndererek yapılacaktır. E-posta dışında başvuru kabul edilmeyecektir! Detaylı bilgi için yukarıda İletişim Bilgileri bölümünde belirtilen telefon numarasından ilgili yetkili ile iletişime geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar