Gaziosmanpaşa Belediyesi 10 personel alacak

Gaziosmanpaşa Belediyesi 5 çöp kamyonu sürücüsü, 2 süpürgeci, 3 araç arkası çöpçü alımı yapacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 5 çöp kamyonu sürücüsü, 2 süpürgeci, 3 araç arkası çöpçü olmak üzere toplam 10 Personel alımı yapacak. İşe alınacak personeller, Gaziosmanpaşa Belediyesi iştiraki GOPKENT Yönetim A.Ş. bünyesinde daimi işçi olarak istihdam edilecek. Adaylarda aranan diğer uzmanlık ve nitelikler neler? Gaziosmanpaşa Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları neler? Gaziosmanpşa Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır?Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İş İlanı Detayları

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 24 Şubat'ta yayınlanan ilana göre, iştirak şirketlerinden GOP Kent A.Ş, çöp kamyonu sürücüsü, süpürgeci, araç arkası çöpçü alımı yapacak. Kamu haklarından mahrum olmayan adayların başvurusuna açık ilana başvurular şahsen ya da e-posta ile yapılmakla beraber diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az 5 yıl deneyimi olan,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
  • Kamu haklarından mahrum olmayan,
  • "Personel" alımı yapılacaktır.
Her pozisyon için istenen diğer nitelikler (yaş şartı, mezuniyet durumu, uzmanlık belgesi vb.) aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İş Tanımı

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi iştiraki GOPKENT Yönetim A.Ş. bünyesinde daimi işçi olarak görev alacak.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.30-17.30 (Değişkenlik Gösterebilir)
  • Çalışma Süresi: Haftalık 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Özgeçmiş (CV)
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin iş başvurusu yapacak adaylarda aradığı nitelikler detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Gaziosmanpaşa Belediyesi 10 Personel Alımı İlanı Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Çöp Kamyonu Sürücüsü 5 En az ilkokul mezunu, E sınıfı ağır vasıta ehliyet sahibi, SRC ve Psikoteknik belgeleri olan, 45 yaşını geçmemiş adaylar
Süpürgeci 2 En az ilkokul mezunu, 45 yaşını geçmemiş adaylar
Araç Arkası Çöpçü 1 En az ilkokul mezunu, 45 yaşını geçmemiş adaylar
Not: Başvurular 28 Şubat 2020'de sona eriyor.
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
İletişim Bilgileri
Telefon : +90 212 609 25 25 (122 Dahili)
E-Posta : emredemir@gopkent.com.tr
Başvuru Adresi : Kazım Karabekir Mah. 825 Sk. No:20/2, Gaziosmanpaşa / İstanbul
Şikayet et
Başvuru için geriye kalan süre
Bu ilana başvurular şahsen ya da e-posta ile yapılacaktır. Detaylı bilgi için yukarıda İletişim Bilgileri bölümünde belirtilen telefon numarasından ilgili yetkili ile iletişime geçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar