İstanbul Anadolu sevkiyat şoförü iş ilanı

İstanbul Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren fabrikaya ürün sevkiyatlarını yapacak kamyonet şoförü alınacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kağıt ve selüloz sanayiinde kağıt havlu gibi ürünlerin üretimini yapan firmaya, Kamyonet Şoförü alımı yapılacak. Adaylarda aranan deneyim, uzmanlık ve diğer nitelikler neler? Kamyonet şoförü ilanına başvuracak adaylardan istenen belgeler neler? Firmanın çalışma koşulları nedir? Başvuru süresi ne zaman sona eriyor? İstanbul şoför iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Kamyonet Şoförü İş İlanı Detayları

Türkiye İş Kurumu internet sitesinde Kadıköy Hizmet Merkezi tarafından 6 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan iş ilanına göre Üsküdar'da hızlı tüketim malları üretimi yapan Seven Kağıt şirketine kamyonet şoförü alımı yapılacak. Kamyonet şoförü iş ilanı ile işe alınacak adaylar, imalatı yapılan ürünlerin sevkini gerçekleştirmekle görevlendirilecek. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakalarında yol bilgisi tecrübesi olan adaylar tercih edilecek.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Sevkiyat şoförü iş ilanına başvuracak adayların İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy ilçelerinde ikamet etmesi tercih edilirken, adayların SRC ve psikoteknik belgelerine sahip olması gerekiyor. İşe alınacak sevkiyat şoförünün titiz ve güvenilir olması da aranan nitelikler arasında yer alıyor.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

En az ilköğretim mezunu erkek adayların başvurusuna açık olan Kamyonet Şoförü İş İlanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli (En AZ 3 Yıl)
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : İlköğretim(Mezun)
Belge/Sertifika : SRC ve Psikoteknik

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : Seven Kağıt End. Tem. Ür. Tic. San. Ltd. Şti.
Kategori İŞKUR İş İlanları
Sektör Hızlı Tüketim Malları Sektörü, Kağıt ve Selüloz Sanayi
Pozisyon : Kamyonet Şoförü (Sevkiyat Şoförü)
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 1
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Erkek Adaylar
Yaş : 35-35 Yaş Arası Adaylar
Çalışma Yeri : Ferah Mah. Nihat Sami Banarlı Sk. No:43/A Çengelköy, Üsküdar / İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Anadolu Yakası (Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy)
Yayınlanma Tarihi : 6 Ocak 2020
Son Başvuru Tarihi : 4 Şubat 2020
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : 00005340273
Telefon 0 532 692 32 37
E-Posta : -
Başvuru için geriye kalan süre

İşkur İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. İş ilanına başvurmak için ilanın üstündeki GİRİŞ ekranından e-Devlet İle Giriş butonuna tıklayın.
    3. Açılan pencerede T.C. Kimlik No ve e-Devlet Şifrenizi yazıp SİSTEME GİRİŞ YAP butonuna tıklayın.
    4. Giriş yaptıktan sonra ilanın altındaki BAŞVUR butonuna tıklayın.
    5. Tebrikler! İŞKUR üzerinden iş başvurunuzu gerçekleştirdiniz.
Eğer ilanda belirtilmişse BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firma yetkilisi ile iletişime geçiniz. Firma yetkilisi telefonu yukarıda Pozisyon Bilgileri bölümünde belirtilmiştir.
İŞKUR e-Şube'de daha önce kayıt oluşturmadıysanız, resimli anlatım için İŞKUR İş Arayan Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı inceleyin.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar