Vakıflar'a 10 işçi alımı yapılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü iş ilanı yayınladı. Hangi kadrolara kaç kişi alınacak? Vakıflar Genel Müdürlüğü iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul'da 6 farklı kadro için 10 işçi alımı yapacak. İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak işçi alım ilanına göre, sürekli kamu işçisi statüsünde Gıda Teknikeri, Makine Bakım Onarım Teknisyeni, Elektrikçi, Forklift Operatörü, Kasap ve Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanlarına başvuru nasıl yapılır? Vakıflar Genel Müdürlüğü ilan şartları neler? Başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? Adaylarda aranan nitelikler neler? Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alımı detayları kariyeristanbul.net'te!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İş İlanı Detayları

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'nün personel ihtiyacı doğrultusunda Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından 23 Aralık 2019 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre 10 daimi işçi alımı yapılacak. İlana başvuracak adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan personel alımı ilanına göre, gıda teknikeri, makine bakım ve onarım teknisyeni, elektrikçi, foklift operatörü, kasap ve temizlik görevlisi alınacak. Başvurular, 23-27 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye İş Kurum (İŞKUR) internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. Sadece gıda teknikeri alımı ilanında KPSS şartı aranırken, diğer alımlar noter huzurunda yapılacak kuranın ardından sözlü sınavla belirlenecek. Detaylı bilgi için Genel Hususlar ve Özel Hususlar bölümlerini inceleyin.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kadro ve Personel Listesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan daimi işçi alımı ilanlarında belirtilen pozisyonlar için alınacak personel sayısını aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz:

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün! Her pozisyona ait ilan başvuru sayfasına gitmek için Pozisyon Adı'na tıklayın.
Vakıflar Genel Müdürlüğü Daimi İşçi Alımı Listesi
Pozisyon Adet Teşkilat
Gıda Teknikeri 1 İstanbul / Taşra
Makine Bakım Onarım Teknisyeni 1 İstanbul / Taşra
Elektrikçi 1 İstanbul / Taşra
Forklift Operatörü 1 İstanbul / Taşra
Kasap 1 İstanbul / Taşra
Temizlik Görevlisi 1 İstanbul / Taşra

Başvuru için geriye kalan süre

İşkur İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Yukarıda tabloda yer alan POZİSYON ADI'na tıklayın.
    2. İŞKUR e-şube ilan sayfasına yönlendirileceksiniz.
    3. İş ilanına başvurmak için e-Devlet İle Giriş butonuna tıklayın.
    4. Açılan pencerede T.C. Kimlik No ve e-Devlet Şifrenizi yazıp SİSTEME GİRİŞ YAP butonuna tıklayın.
    5. Giriş yaptıktan sonra ilanın altındaki BAŞVUR butonuna tıklayın.
    6. Tebrikler! İŞKUR üzerinden iş başvurunuzu gerçekleştirdiniz.
Bu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanmıştır. İş başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacaktır.
İŞKUR e-Şube'de daha önce kayıt oluşturmadıysanız, resimli anlatım için İŞKUR İş Arayan Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı inceleyin.

Vakıflar Genel Müdürlüğü İş İlanı Şartnamesi Nedir?

  • Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan iş ilanına başvurmadan önce aşağıdaki Genel Hususlar ve Özel Hususlar bölümlerini incelemenizi öneririz.

Genel Hususlar

    1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
    2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
    3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
    4. Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.
    5. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
    6. Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
    7. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
    8. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak.
    9. Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
    10. Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.
    11. İlanın yayınlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.
    12. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.
    13. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir

Özel Hususlar

Dikkat! Başvurusu kabul edilen adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır!
  • Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesinde yayınlanacaktır.

Kura Yeri ve Tarihi

27 Aralık 2019 tarihinde başvuruların tamamlanmasının ardından kriterlere uygun asıl ve yedek adaylar noter kurasıyla belirlenecek. İsteyen aday adayları kura çekimini takip edebilir. Kura sonucu belirlenen adaylar kurumun internet sitesi www.vgm.gov.tr adresinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saati
İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 10 Ocak 2020 09:00 - 17:00 Arası

Sözlü Sınav İşlemleri

Belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri www.vgm.gov.tr internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü Sınav Nasıl Yapılacak?

    1. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir.
    2. Sınavda başarılı olup da işe başlamayanların yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle yerleştirme yapılacaktır.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar