Üsküdar veteriner sağlık teknisyeni iş ilanı

Üsküdar Belediyesi veteriner sağlık teknisyeni alımı yapacak. Üsküdar Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı yapacak. Veteriner Sağlık Teknisyeni iş ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? İşe alınacak veteriner sağlık teknisyeni, hangi kurumda görev yapacak? Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu nasıl yapılır? Üsküdar Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları ve başvuru için istenen belgeler neler? Üsküdar Belediyesi, veteriner sağlık teknisyeni iş ilanı ile ilgili tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Veteriner Sağlık Teknisyeni İş İlanı Detayları

Üsküdar Belediyesi, İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları kategorisinde Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı için iş ilanı yayınladı. İlana göre Üsküdar Belediyesi iştiraki Üsküdar Kent AŞ'de istihdam edilecek Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı yapılacak. Üsküdar Belediyesi iş başvurusu yapacak adayların Veterinerlik Lisesi mezunu ve en az 5 yıl mesleki tecrübesi olması gerekiyor. Ayrıca ilanda özel istihdam şartı bulunuyor. Veteriner Sağlık Teknisyeni iş ilanı, en fazla 30 yaşında erkek adayların başvurusuna açık. Adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı iş ilanına başvurular e-posta ile özgeçmiş göndererek yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Genel Nitelikler

  • Veterinerlik Lisesi mezunu,
  • Üsküdar sınırları içerisinde ikamet eden,
  • En fazla 30 yaşında,
  • B sınıfı ehliyeti olan,
  • Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • Üsküdar Belediyesi'nde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak görev alacak.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.30-17.00
  • Çalışma Saatleri: Haftalık 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Sabıka Kaydı
  • İkametgah Belgesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Vukuatlı Nüfus Kaydı
  • Diploma Fotokopisi

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

Üsküdar Belediyesi iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak incelemenizi öneririz. kariyeristanbul.net her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz.

Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli (En Az 5 Yıl)
Eğitim Seviyesi : Lise(Mezun)
Bölüm : Veteriner Sağlık Teknisyeni
Belge/Sertifika : B Sınıfı Ehliyet

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : Üsküdar Belediyesi / Üsküdar Kent Hizmetleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.
Kategori Belediye İş İlanları
Sektör Veterinerlik
Pozisyon : Veteriner Sağlık Teknisyeni
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 1
Pozisyon Seviyesi : Uzman
Özel İstihdam Türü Erkek Adaylara Özel
Yaş : En fazla 30 yaşında
Çalışma Yeri : Üsküdar / İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Anadolu Yakası (Üsküdar)
Yayınlanma Tarihi : 22 Aralık 2019
Son Başvuru Tarihi : 24 Aralık 2019
Maaş : Belirtilmedi
İŞKUR İlan No : -
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. İlan metninde belirtilen e-posta adresine özgeçmişinizi gönderin.
    3. İlan metninde belirtilen belgeleri tamamlayın.
    4. Kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Bu ilana başvurular e-posta ile yapılacaktır! E-posta dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan başvuru sahipleri görüşmeye çağırılacaktır.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar