İBB büro personeli alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi büro personeli iş ilanı yayınladı. İBB büro personeli alımı ilanına nasıl başvurulur? İBB iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büro Personeli iş ilanı yayınladı. İBB iş ilanları sayfasında yayınlanan büro personeli ilanına başvuracak adaylarda aranan nitelikler neler? İBB büro personeli alımı ilanına nasıl başvurulur? İBB büro personeli nerede görevlendirilecek? İBB iş başvurusu ne zaman sona erecek? İBB Büro Personeli iş ilanı detayları ve diğer İBB güncel iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

İş İlanı Detayları

İBB kariyer ilanları sayfasında yayınlanan Büro Personeli iş ilanına başvuracak adaylar, İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon çalışmaları kapsamında kendisine verilen görevleri kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde yürütmek, süreci takip etmek ve verileri bilgisayar ortamında saklamak gibi sorumlulukları üstlenecek.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İş İlanı Kriterleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büro Personeli iş ilanına başvuracak adayların öncelikle en az lise mezunu ve MS Office programlarına hakim olması gerekiyor. Erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması istenirken, adayların esnek çalışma saatlerine uyum göstermesine bir engeli olmaması da ilan kriterleri arasında öne çıkıyor. İlana İstanbul genelinde tüm ilçelerde ikamet eden adaylar başvuru yapabilir. İBB Büro Personeli iş ilanı ile ilgili tüm detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı bölümlerini inceleyiniz.

Genel Nitelikler

  • En az Lise Mezunu,
  • MS Office programlarını kullanabilen ve programlara hakim,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakasında ikamet eden,
  • "Büro Personeli" alımı yapılacaktır.

İş Tanımı

  • İstanbul Geneli Kültür Varlığı Restorasyon uygulamalarında Birimin hizmet alanına giren konularda kendisine verilen görevleri kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde yürütmek, verileri bilgisayar ortamında saklamak ve süreci takip etmek.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

Kariyer İBB Büro Personeli iş ilanına başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı olarak inceleyin. kariyeristanbul.net olarak her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli ya da Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : Lise(Mezun)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Büyükşehir Belediyesi / İSPER AŞ
Kategori İBB İş İlanları
Sektör Hizmet
Pozisyon : Büro Personeli
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Tüm ilçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Tüm ilçeler)
Yayınlanma Tarihi : 23 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 2 Ocak 2020
Maaş : -
İlan No : -

Başvuru için geriye kalan süre

İBB İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Bu ilana başvurmak için yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan sayfada ilanın üstünde yer alan BAŞVUR butonuna tıklayın.
    3. Tebrikler artık İBB ve iştiraklerine iş başvurusu yaptınız.
    4. Başvurunuzun alındığına dair kayıtlı e-posta adresinize mail gönderilecektir.
Eğer daha önce kayıt olmamış ve özgeçmişinizi hazırlamadıysanız ilana başvuramazsınız. İBB Kariyer kayıt olmak ve İBB Kariyer özgeçmiş oluşturmak için bağlantılara tıklayın.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar