Denizbank mobil satış temsilcisi iş ilanı

Denizbank Mobil Saha Satış Temsilcisi iş ilanı yayınladı. Kimler saha satış temsilcisi olabilir? İlan kriterleri neler? Saha satış elemanı ne iş yapar? İstanbul Denizbank iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Denizbank mobil satış temsilcisi personel alımı iş ilanı yayınladı. Bu ilana lise mezunları ya da üniversite öğrencileri başvuru yapabilir. Bu sebeple bankacılık, finans sektöründe kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencilerinin bu fırsatı değerlendirmesini öneririz. Denizbank mobil satış temsilcisi iş ilanında aranan yetenek ve uzmanlıklar neler? Kimler saha satış temsilcisi ilanına başvurabilir? Başvuru süresi ne zaman sona eriyor? Denizbank'ta kariyer yapmak için bu fırsatı kaçırmayın!

Denizbank Mobil Satış Temsilcisi İş İlanı Detayları

Bankacılık kariyerine ilk adımı atmak isteyen gençler için Denizbank'tan güzel bir fırsat. Denizbank, mobil saha satış temsilcileri arıyor. Sahada aktif olarak görev yapacak olan mobil satış temsilcisi, bireysel, kobi ve dijital bankacılık ürünlerinin satışını yapacak. Saha satış temsilcileri, gösterdikleri performansları doğrultusunda satış ekiplerinde ya da DenizBank şubeleri ve genel müdürlük birimlerinde oluşacak kariyer fırsatlarından öncelikle yararlanabilirler.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Denizbank saha satış temsilcisi iş ilanına başvuracak adayların en az lise mezunu ya da üniversite öğrencisi olması gerekiyor. Üniversite öğrencilerinin devam zorunluluğunun olmaması gerekiyor. Adayların 30 yaşını aşmamış olması ilan şartları arasında yer alıyor. Denizbank mobil satış temsilcisi iş ilanına başvuracak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Çağrı Merkezi Asistanı İş İlanı Detayları

Denizbank kariyer merkezi tarafından yayınlanan iş ilanına başvurular 30 Aralık 2019 tarihinde sona erecek. Denizbank mobil satış temsilcisi iş ilanına başvuracak adayların diksiyonu düzgün, iletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyetine güvenen ve takım çalışmasına yatkın olmaları isteniyor. Denizbank saha satış temsilcisi iş ilanına başvurmadan önce aşağıdaki Genel Nitelikler ve İş Tanımı bölümlerini incelemenizi öneririz.

Genel Nitelikler

  • 30 yaşını aşmamış,
  • Devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencisi yada en az Lise mezunu,
  • Aktif olarak sahada çalışacak,
  • Diksiyonu düzgün ve iletişimi güçlü,
  • Başarı odaklı çalışabilecek,
  • Bankacılık ve satış alanında kariyer yapmayı hedefleyen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş olmak.

İş Tanımı

  • Mobil Satış Ekiplerimizde; Sahada aktif bir şekilde Bireysel, Kobi ve Dijital Bankacılık ürünlerinin satışını yapabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri

Bu ilana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni detaylı incelemeyi unutmayın. İstenen kriterlere ve yeteneklere uygun olmayan başvurular değerlendirme dışında bırakılacaktır. Her zaman kendi iş tecrübelerinize ve özgeçmişinize uygun iş ilanlarına başvurmanızı öneririz. İlana başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübesiz Adaylar
Askerlik Durumu : Yapıldı, Tecilli(En Az 2 Yıl)
Eğitim Seviyesi : En Az Lise(Mezun), Üniversite(Öğrenci)
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : DenizBank
Kategori Banka İş İlanları
Sektör Finans Sektörü
Pozisyon : Saha Satış Temsilcisi
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli (Yeni Mezun)
Personel Sayısı : Belirtilmedi
Pozisyon Seviyesi : Eleman
Özel İstihdam Türü : Üniversite Öğrencilerinin Başvurusuna Açık
Yaş : 30 yaşını aşmamış
Çalışma Yeri : İstanbul
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası (Tüm İlçeler), İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 30 Aralık 2019
Maaş : Belirtilmedi
İlan No : -
Başvuru için geriye kalan süre

DenizBank İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. Yukarıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.
    2. Açılan sayfada ilanın altında yer alan 'İlana başvuru yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir' yazısına tıklayın.
    3. Açılan pencerede Yeni Üye butonuna tıklayın.
    4. DenizBank üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra ilan sayfasına gidip BAŞVUR butonuna tıklayın.
    5. Tebrikler! DenizBank üzerinden iş başvurunuzu gerçekleştirdiniz.
Mobil Satış Elemanı, uzun yıllar bir ürün grubu üzerinde çalışabileceği gibi bazen proje odaklı 6-12 aylık dönemsel satış faaliyetlerinde çalışabilir.

DenizBank İşe Alım Süreci Nasıl İlerliyor?

  • Başvurunuzun ardından size e-posta ile Genel Yetenek ve Kişilik Testi gönderilir.
  • Bazı departmanlar için İngilizce Testi de gönderilir.
  • Başvurunuz olumlu değerlendirilirse video konferans yapılır ya da grup mülakatına davet edilirsiniz.
  • Olumlu değerlendirilmeniz durumunda bu aşamadan sonra ya tekrar yönetici ile birebir mülakata çağırılırsınız ya da işe başlamak için davet edilirsiniz.
Mülakatta iletişim kabiliyetinizi, özgüveninizi, kendinizi iyi ifade etme yeteneğinizi ölçmek için sorular sorulur.
Saha Satış Temsilcisi, mevcut müşteri ya da hedeflenen müşteri kitlesine ürün, proje satışı yapar, müşteri ile birebir iletişim kurarak, firmaya kazandırır.

Mobil Satış Temsilcisi İle İlgili Önemli Notlar

Mobil Satış Elemanı, presentabl, enerjik, iyi bir ses tonu ve diksiyona sahip, kendini ifade etme yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve iyi bir dinleyici olmalıdır. Herhangi bir mezuniyet bölümü şartı olmamakla birlikte saha satış temsilcisi iş ilanına başvurmadan önce aşağıdaki bilgilendirme yazılarımızı okumanızı öneririz.

Mobil Satış Temsilcisi Nedir?

  • Mobil Satış Temsilcisi, saha satış faaliyetlerinde aktif görev alır. Yeni müşterilere ulaşmak, firmaya kazandırmak, mevcut müşterilerle iletişimi kuvvetlendirmek ve proje ya da ürün satışı yapmak için sahada aktif olarak çalışır.

Saha Satış Elemanı Ne Yapar, Görevleri Nelerdir?

  • Firmaya yeni müşteriler kazandırır,
  • Önüne konulan hedefler doğrultusunda satış yapar,
  • Firmaya yeni müşteriler kazandırır,
  • Firmanın mevcut müşterileri ile iletişimi güçlendirir,
  • Pazar araştırması yapar,
  • Müşterilerden gelen talip ve teklifleri değerlendirir,
  • Satış sözleşmeleri hazırlar,
  • Müşterilerden gelen bildirimleri ilgili birimlere iletir.

Saha Satış Temsilcisi Nasıl Olunur?

Mobil Saha Satış Temsilcisi olmak için ilgili bölümlerden mezun olmanız size avantaj sağlayabilir. Eğer ilgili bir bölümden bir mezuniyetiniz yoksa, Satış ve Pazarlama sertifikaları alabilirsiniz. Ayrıca firmalar, saha satış temsilcisi pozisyonunda çalışacak personellerine işe başlatmadan önce eğitim de verirler. Mobil Saha Satış ekiplerinde çalışan personellerin yüzde 10'a yakını işletme bölümü mezunudur. Bu bölümü iktisat, pazarlama, kamu yönetimi gibi bölümler takip eder. Saha satış temsilcileri ağırlıklı olarak gıda, telokomünikasyon, bilişim, finans ve sağlık sektöründe çalışmaktadırlar.

Saha Satış Temsilcisi Maaşı Ne Kadar?

  • Saha Satış Elemanı maaşları asgari ücret ile 4000 TL arasında değişmektedir. Bu rakamlar saha satış temsilcisi pozisyonlarının ortalama rakamlarıdır.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar