İBB araç kiralama personeli alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çok sayıda araç kiralama personeli alacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 5 farklı pozisyon için lise ve üniversite mezunu alacak. Araç Kiralama Personeli alımı hakkında diğer detaylar için ilanları inceleyiniz.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin araç kiralama personeli alımı için yayınladığı ilanlar aşağıda listelenmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz. İlanlara başvurmak için iş pozisyonuna tıklayın.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
İBB Araç Kiralama Personeli Alımı
Pozisyon Aranan Nitelikler
Araç Kiralama ve Sigorta Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe deneyimli, en az 2 yıl sigorta departmanında çalışmış, MS Office programlarına hakim, takım çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan adaylar.
Araç Kiralama ve Araç Teslimat Personeli En az lise mezunu, B sınıfı ehliyeti olan, en az 5 yıldır aktif araç kullanan, otomotiv sektöründe en az 2 yıl araç teslimatında çalışmış, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip, aktif olarak tablet ve bilgisayar kullanabilen.
Satış Sonrası Hasar Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyimli, yetkili bayide veya araç kiralamada satış sonrasında görev almış, araç hasarları konusunda tecrübeli, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen.
Satış Sonrası Hizmetler Şefi Üniversitelerin Makine ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, otomotiv sektöründe ve satış sonrası hizmetlerde en az 5 yıl çalışmış, yetkili bayi kanalı ve araç kiralama konusunda deneyimli, MS Office programlarına hakim.
Satış Sonrası Servis Danışmanı En az lise mezunu, otomotiv sektöründe en az 3 yıl deneyimli, yetkili bayide veya araç kiralamada satış sonrasında görev almış, araç mekaniği konusunda tecrübeli, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen.
Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi : Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Lisans(Mezun)
Bölüm : -
Yabancı Dil : -
Belge/Sertifika : B Sınıfı Sürücü Belgesi

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Kategori
Sektör/Departman
Pozisyon :
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : -
Pozisyon Seviyesi : Orta Düzey Yönetici, Uzman, Eleman
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul
İkamet Tercihi
Yayınlanma Tarihi : 1 Haziran 2020
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 11 Haziran 2020
Maaş : -
İlan No : IBB4AKSD2MU, IBB4AKATP2MU, IBB4ARHD2MU, IBB4AKSSHS1MU, IBB4AKSSSD2MU
Şikayet et

İletişim Bilgileri
Telefon : ALO 153
Görüşme Adresi : Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5, Bakırköy / İstanbul (İBB Ek Hizmet Binası - İBB İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü)

Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar