İBB Kariyer genel başvuru iş ilanı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, genel iş başvurusu nasıl yapılır? İBB Kariyer genel başvuru ilanı detayları kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketlerinde oluşabilecek tüm pozisyonlarda değerlendirmek üzere ilanı yayınlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketlerinde çalışmak, kariyer yapmak istiyorsanız özgeçmişinize uygun ilanların yanı sıra Genel Başvuru ilanına da başvuru yapmanızı öneririz. İBB genel iş başvurusu nasıl yapılır? İBB Kariyer iş ilanları hakkında tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Genel Başvuru İş İlanı Detayları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş ilanları sayfası tarafından yayınlanan Genel Başvuru iş ilanına yapılacak başvurular, tüm İBB şirketleri tarafından değerlendirmeye alınabilecek. Bu yüzden bu ilana, tüm meslek gruplarından, tecrübeli/tecrübesiz, askerliğini yapmış/yapmamış, okur yazar, ilköğretim mezunu ya da üniversite mezunu herkes başvuru yapabilir. İBB genel iş başvurusu hakkında yapılan duyuru aşağıdaki gibidir:

  • Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilanımıza yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.
  • Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, tecrübelerinize ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatlarımız konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır.
  • Göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.
İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aranıyor.

Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri Neler?

www.kariyer.ibb.istanbul Genel Başvuru iş ilanına başvurmak için aşağıdaki BU İLANA BAŞVUR butonuna tıklayın.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli, Tecrübesiz
Askerlik Durumu : Yapıldı, Muaf, Tecilli, Yapılmadı
Eğitim Seviyesi : Okur-Yazar, İlkokul(Mezun), İlköğretim(Mezun), Lise(Mezun), Önlisans(Mezun), Lisanz(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Bölüm : Hepsi
Belge/Sertifika : -

Pozisyon Bilgileri
Kurum/Şirket : İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Kategori
Sektör/Departman Tüm Sektörler
Pozisyon Tüm Pozisyonlar
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli, Yarı Zamanlı/Part-Time, Proje Bazlı/Dönemsel, Yeni Mezun, Stajyer
Personel Sayısı : -
Pozisyon Seviyesi : Eleman, Uzman, Uzman Yardımcısı, Müdür, Müdür Yardımcısı, Şef, Orta Düzey Yönetici, Üst Düzey Yönetici (Hepsi)
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul
İkamet Tercihi
Yayınlanma Tarihi : 12 Eylül 2019
Güncelleme Tarihi : 25 Mart 2020 (12 Mart 2020 olan son başvuru tarihi güncellendi.)
Son Başvuru Tarihi : 1 Ekim 2020
Maaş : -
İlan No : -
Şikayet et

İletişim Bilgileri
Telefon : ALO 153
Görüşme Adresi : Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5, Bakırköy / İstanbul (İBB Ek Hizmet Binası - İBB İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü)

Başvuru için geriye kalan süre

Yorum Gönder

0 Yorumlar