Fatih Belediyesi'nden sinema eğitimi

Fatih Belediyesi Zeyrek Akademi Sinema Bölümü eğitimleri başlıyor. Nasıl kayıt olunur? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Fatih Belediyesi Zeyrek Akademi, sinema eğitimi ile başlıyor. Toplam 60 kursiyerin katılacağı sinema akademisinde, Oyunculuk, Yönetmenlik, Senaryo bölümleri için eğitimler verilecek. İlk dersin 4 Nisan'da başlayacağı Zeyrek Akademi Sinema Bölümü eğitimlerine kayıt olmak için son gün 20 Mart 2020 olarak açıklandı. Fatih Belediyesi sinema bölümü eğitimleri, ülkemizde önemli projelere imza atmış senarist, oyuncu ve yönetmenler tarafından verilecek. Sinema sektöründe kariyer yapmak istiyorsanız, Fatih Belediyesi'nin programını kaçırmayın!

Sinema Sektöründe Kariyer Yapmak İçin Fırsat

Fatih Belediyesi Zeyrek Akademi tarafından sinema sektöründe kariyer yapmak isteyenler için düzenlenen Sinema Bölümü eğitimleri başvuruları başladı. Fatih Belediyesi tarafından seçkin öğretim kadrosuyla kapsamında düzenlenen Sinema Bölümü akademisinde, Oyunculuk, Yönetmenlik ve Senaryo olmak üzere 3 farklı bölümde eğitim verilecek. Her bölüm için 20 kursiyer olmak üzere toplam 60 kursiyer sinema eğitim programına alınacaktır. Kontenjanın sınırlı olması sebebiyle, 20 Mart'ta başvuruların sona ermesinin ardından aday öğrenciler, 21-29 Mart tarihleri arasında mülakata alınacaktır. Sonuçların açıklanmasının ardından bahar dönemi dersleri 4 Nisan 2020 tarihinde başlayacak.

Film Setlerinde Uygulamalı Eğitim Verilecek

Teorik eğitimlerin yanı sıra kursiyerler, uygulamalı eğitimler de alacaklar. Uygulamalı eğitimleri için İstanbul'un farklı noktalarında bulunan setler ve film stüdyoları kullanılacak. Sinema eğitimleri, Burcu Salihoğlu, Didem Şahin, Eda Tezcan, Elif Eda Karagöz, Eylem Kaftan, Gökdemir İhsan, Hülya Aydın, Mahmut Fazıl Coşkun ve Mustafa Kara tarafından verilecek. Hafta sonları verilecek eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sertifika verilecek.

Başvuru ve Eğitim Takvimi

Fatih Belediyesi Zeyrek Akademi tarafından düzenlenen Sinema Bölümü eğitim programına online başvuru formu doldurarak başvurabilirsiniz. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Başvuru ve ders takvimi aşağıdaki gibidir:

Son Kayıt : 20 Mart 2020
Mülakat : 21-29 Mart 2020
Sonuçların Açıklanması : 31 Mart 2020
Bahar Dönemi Dersleri : 4 Nisan-28 Haziran 2020
Ders Saatleri : Cumartesi ve Pazar 10.00-13.00 ve 14.00-17.00 saatleri arasında

Fatih Belediyesi Zeyrek Akademi Online Başvuru için bağlantıya tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar