Üsküdar Belediyesi 18 personel alacak

Üsküdar Belediyesi 8 farklı meslek için toplam 18 personel alımı yapacak. Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi, 5 temizlik elemanı, 1 kamarot, 2 garson, 5 büro hizmet personeli, 2 büro iletişim personeli, 1 fizyoterapist, 1 mühendis, 1 eğitmen olmak üzere 8 farklı meslek için toplam 18 personel alımı yapacak. Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu nasıl yapılır? Üsküdar Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları ve başvuru için istenen belgeler neler? Tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi İş İlanı Detayları

Üsküdar Belediyesi, 8 farklı kadro için toplam 18 personel alımı yapacak. 16 Ocak'ta yayınlanan ilana göre personeller, Üsküdar Belediyesi iştiraki Üsküdar Belediyesi Personel AŞ'de daimi işçi olarak istihdam edilecek. Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu yapacak adayların öncelikle kamu haklarından mahrum olmaması ve emekli olmaması gerekiyor. İlanlara başvurular e-posta ile CV gönderilerek yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Genel Nitelikler

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak,
  • Emekli olmamak,
Her pozisyon için istenen diğer nitelikler (yaş şartı, mezuniyet durumu, uzmanlık belgesi vb.) aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İş Tanımı

  • Üsküdar Belediyesi'nde belirtilen pozisyonlarda görevlendirilecek.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.00-17.00
  • Haftalık Çalışma Süresi: 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Kimlik fotokopisi
  • Adli sicil belgesi
  • İkametgah belgesi
  • Diploma fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kaydı
Bazı pozisyonlar için ekstra belgeler istenebilir. İlan metnini dikkatli incelemenizi öneririz.
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Üsküdar Belediyesi'nin adaylarda aradığı nitelikler detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Üsküdar Belediyesi 18 Personel Alımı İlanı Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Bina Temizlik Personeli 5 En az ilkokul mezunu, temizlik işlerinde çalışmaya engel sağlık sorunu olmayan, 30-50 yaşları arasında olan adaylar
Kamarot 1 En az 2 yıl gemi ve benzeri deniz araçlarında çalışmış, Üsküdar'da ikamet eden, bekar erkek adaylar
Dağıtım Elemanı Garson 2 En az 3 yıl garsonluk deneyimi olan, askerlik ile ilişiği bulunmayan, Üsküdar'da ikamet eden, 30-40 yaş arası erkek adaylar
Büro Hizmet Personeli 5 En az lise mezunu, ofis programlarını kullanabilen, telefonda ifade yeteneği yüksek, diksiyonu düzgün, 40 yaşından büyük olmayan adaylar
Büro İletişim Personeli 2 En az lise mezunu, ofis programlarını kullanabilen, iletişim becerileri yüksek, kadın adaylar
Fizyoterapist 1 Fizik Tedavi Rehabilitasyon mezunu, alanında deneyimli, Üsküdar'da ikamet eden, evli kadın adaylar
Mühendis 1 Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, en az 5 yıl şantiye deneyimine sahip, Autocad ve Office programlarını kullanabilen, iyi derecede İngilizce bilen, B sınıfı ehliyeti olan, 30-35 yaş arası bekar erkek adaylar
Eğitmen 1 Üniversitelerin Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünden mezun, Adobe Photoshop, Lightroom ve Adobe Premier kullanmayı bilen, en az 3 yıl iş tecrübesi olan, iyi derecede İngilizce bilen, 30 yaşını aşmamış erkek adaylar
Not: Başvurular 17 Ocak 2020'de sona eriyor. Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra, şartları taşıyan tüm personel görüşmeye çağrılacak olup, mülakat günü, saati ve yeri bildirilecektir.
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. Başvuracağınız pozisyonla ilgili belgeleri tamamlayın.
    3. İlan metninde belirtilen adrese şahsen başvurunuzu yapın.
    4. Detaylı bilgi için ilanda belirtilen kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Başvurular e-posta ile ik@kentur.com.tr adresine CV göndererek yapılacaktır. E-posta dışında başvuru kabul edilmeyecektir!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar