Üsküdar Belediyesi 2 aşçıbaşı, 6 aşçı alacak

Üsküdar Belediyesi aşçıbaşı ve aşçı alımı iş ilanı yayınladı. Adaylarda aranan uzmanlıklar neler? Üsküdar iş ilanları kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi, 2 aşçıbaşı, 6 aşçı alımı için iş ilanı yayınladı. Aşçı ve aşçıbaşı iş ilanına başvuracak adaylarda aranan uzmanlık ve nitelikler neler? İşe alınacak personeller hangi kurumda görevlendirilecek? Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu nasıl yapılır? Üsküdar Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları ve başvuru için istenen belgeler neler? Üsküdar Belediyesi, aşçıbaşı ve aşçı alımı iş ilanı ile ilgili tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Üsküdar Belediyesi İş İlanı Detayları

Üsküdar Belediyesi, İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları kategorisinde aşçıbaşı ve aşçı alımı yapmak için ilan yayınladı. İlana göre personeller, Üsküdar Belediyesi iştiraki Üsküdar Kent AŞ'de daimi işçi olarak istihdam edilecek. Üsküdar Belediyesi'ne iş başvurusu yapacak adayların öncelikle kamu haklarından mahrum olmaması ve emekli olmaması gerekiyor. Aşçıbaşı adaylarının en az 5 yıl, aşçı adaylarının ise en az 3 yıl mesleki tecrübe sahibi olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. İlanlara başvurular e-posta ile CV gönderilerek yapılacak. Diğer detaylar için aşağıdaki Genel Nitelikler, İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

Genel Nitelikler

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak,
  • Erkek adaylar
Her pozisyon için istenen diğer nitelikler (yaş şartı, mezuniyet durumu, uzmanlık belgesi vb.) aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

İş Tanımı

  • Üsküdar Belediyesi'nde belirtilen pozisyonlarda görevlendirilecek.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.00-17.00
  • Haftalık Çalışma Süresi: 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Kimlik fotokopisi
  • Adli sicil belgesi
  • İkametgah belgesi
  • Diploma fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kaydı
Bazı pozisyonlar için ekstra belgeler istenebilir. İlan metnini dikkatli incelemenizi öneririz.
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Adaylarda Aranan Nitelikler Neler?

Üsküdar Belediyesi'nin adaylarda aradığı nitelikler detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon, kadro sayısı ve adaylarda aranan niteliklerle ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Üsküdar Belediyesi Aşçıbaşı ve Aşçı Alımı İlanı Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Aşçıbaşı 2 En az 5 yıl deneyimi olan, B sınıfı ehliyet sahibi, evli, 45-50 yaşları arasında olan adaylar
Aşçı 6 En az 3 yıl deneyimi olan, 23-50 yaşları arasında olan adaylar
Not: Başvurular 27 Aralık 2019'da sona eriyor. Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra, şartları taşıyan tüm personel görüşmeye çağrılacak olup, mülakat günü, saati ve yeri bildirilecektir.
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. Başvuracağınız pozisyonla ilgili belgeleri tamamlayın.
    3. İlan metninde belirtilen adrese şahsen başvurunuzu yapın.
    4. Detaylı bilgi için ilanda belirtilen kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Başvurular e-posta ile ik@kentur.com.tr adresine CV göndererek yapılacaktır. E-posta dışında başvuru kabul edilmeyecektir!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar