Kartal Belediyesi 6 daimi işçi alımı yapacak

Kartal Belediyesi 6 farklı pozisyon için daimi işçi alımı yapacak. Hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Kartal Belediyesi 6 farklı pozisyon için 2'si engelli toplam 6 işçi alımı yapacak. Hangi pozisyonlara alım yapılacak? Kartal Belediyesi iş başvurusu yapacak adaylarda aranan nitelikler neler? İşe alınacak işçiler, hangi kurumda görevlendirilecek? Kartal Belediyesi çalışma şartları, müracaat koşulları ve başvuru için istenen belgeler neler? Kartal Belediyesi'nin 6 daimi işçi alımı ilanı ile ilgili tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Kartal Belediyesi İş İlanı Detayları

Kartal Belediyesi, İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları kategorisinde 6 farklı pozisyon için 6 daimi işçi alımı ilanı yayınladı. İlana göre Kartal Belediyesi iştiraki Kartursaş AŞ'de istihdam edilmek üzere tekniker, halkla ilişkiler saha personeli, saha destek personeli, çöp toplama araç arkası personeli, temizlik personeli ile park bakım ve onarım personeli alımı yapılacak. Kamu haklarından mahrum olmayan 18 yaş üstü adayların başvurusuna açık olan ilanlara başvurular şahsen ya da e-posta ile yapılacak. Temizlik personeli ile park bakım ve onarım personeli ilanlarında özel istihdam şartı bulunmaktadır. Bu iki ilan sadece engellilerin başvurusuna açıktır. Diğer detaylar için aşağıdaki İş Tanımı ve Çalışma Şartları'nı inceleyiniz.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!

İş Tanımı

  • Kartal Belediyesi iştiraki Kartursaş AŞ'de daimi işçi olarak görevlendirilecekler.

Çalışma Koşulları

  • Çalışma Saatleri: 08.30-17.00
  • Çalışma Saatleri: Haftalık 45 saat

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

  • Özgeçmiş (CV)
  • Eğitim Belgeleri
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Aranan Nitelikler Neler?

Kartal Belediyesi tarafından yayınlanan daimi işçi alımı ilanlarında belirtilen pozisyonlar için adaylarda aranan nitelikleri aşağıdaki tablodan inceleyebilirsiniz:

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Kartal Belediyesi 6 Daimi İşçi Alımı Listesi
Pozisyon Adet Aranan Nitelikler
Tekniker 1 En az ön lisans mezunu, 18 yaş üstü adaylar.
Halkla İlişkiler Saha Personeli 1 En az ilkokul mezunu, 18 yaş üstü adaylar.
Saha Destek Personeli 1 En az ilkokul mezunu, 18 yaş üstü adaylar.
Çöp Toplama Araç Arkası İşçi 1 En az ilkokul mezunu, 18 yaş üstü adaylar.
Temizlik Personeli 1 Engelli, 18 yaş üstü adaylar.
Park Bakım ve Onarım İşçisi 1 Engelli, 18 yaş üstü adaylar.

Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. İlanda belirtilen belgeleri tamamlayın.
    3. İlanda belirtilen adrese e-posta ile özgeçmişinizi gönderin.
    4. Kurum yetkilisi ile iletişim kurun.
Bu ilana başvurular e-posta ile ya da şahsen yapılacaktır!
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar