Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi iş ilanı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Ulaştırma Hizmetleri bölümüne öğretim görevlisi alımı yapacak. İlan şartları neler? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi alımı yapacak. Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü öğretim görevlisi alımı için 3 Aralık'ta açılan ilana kimler başvurabilir? İstanbul Bilgi Üniversitesi akademik personel alımı ilanı şartnamesi nedir? Hangi kadro derecesine sahip adaylar başvuru yapabilir? İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin adaylarda aradığı uzmanlıklar neler? Adaylardan istenen belgeler neler? Akademik personel alımı ilanına nasıl başvurulur? İstanbul Bilgi Üniversitesi personel alımı ile ilgili detaylar yazımızda..

Öğretim Görevlisi İş İlanı Bilgileri

Öğretim görevlisi alım ilanı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 3 Aralık 2019 tarihinde yayınlandı. İlana göre Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü'ne bir öğretim görevlisi alımı yapılacak. İlana başvuruları şahsen ya da posta yoluyla kabul edeceğini duyuran İstanbul Bilgi Üniversitesi, başvurularını kabul ettiği adaylara yazılı sınav yapacak.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı için açtığı öğretim görevlisi ilanına başvuracak adaylarda aradığı şartları da ilan da detaylı olarak belirtti. İlana başvuracak adayların yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl ders verme tecrübesine sahip olması gerekiyor. İlan detayları aşağıda belirtilmiştir.

Öğretim Görevlisi Alımı İlanı Detayları

  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'de 3 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan akademik personel alımı ilan metni şöyle:

Öğretim Görevlisi İlanı Özel Şartları

  • Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, İşletme veya Ekonomi bölümlerinin birisinden lisans mezunu olmak, İşletme veya Ekonomi ile ilgili alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek kaydıyla lisans mezuniyeti sonrasında yükseköğretim kurumlarında en az 2 yıl ders verme tecrübesine sahip olmak.
Sizlerden istenen belgeleri eksiksiz tamamlayınız. Aksi halde başvurularınız geçersiz sayılacaktır.

Öğretim Görevlisi İlanı Genel Şartlar

  1. 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  2. Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda ALES-SAY alanında en az 70 puan almış olmak,
  3. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir,
  4. Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.

Öğretim Görevlisi Başvurusu İçin İstenen Belgeler

Başvurular bir dilekçe ile birlikte şahsen veya kargo yoluyla yapılmalıdır.
  1. Dilekçe (Dilekçenin, başvuruda bulunulan ilgili Enstitü/ Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokulu'na hitaben yazılmış, kadro unvanı ve aday iletişim bilgilerini içeren imzalı ve güncel tarihli olması gerekmektedir.)
  2. Özgeçmiş
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4. ALES Belgesi (70 puan olmalıdır.)
  5. Öğrenim Belgeleri: alınan lisans/ lisansüstü diplomaların fotokopileri* ve transkriptleri, (Şahsen başvurularda diplomaların asılları ile beraber gelinmesi önemle rica olunur)**
  6. Devam eden öğrencilik durumları için; güncel tarihli resmi (onaylı) öğrenci belgesi ve transkripti**
  7. Erkek adaylar için, askerlik durumunu gösteren resmi belge *Yabancı ülkelerden alınmış diplomalar için YÖK denklik belgesinin ibraz edilmesi zorunludur.
  8. **e-Devlet kapısı üzerinden alınan karekodlu mezun belgesi ve öğrenci belgeleriyle öğretim elemanı kadrolarına başvuru yapılabilir.

Başvurularla İlgili Önemli Uyarılar

  • Başvuru süresi içinde yapılmayan, e-posta ile yapılan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, kargo ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar İnsan Kaynakları Birimi'ne ulaşmış olması gerekmektedir.
  • Kargodaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
  • Kargo yolu ile başvuru yapan adaylara eksik evrakları ile ilgili üniversite tarafından evrakların tamamlanması hususunda geri dönüş sağlanmayacaktır.
  • Ön değerlendirme ve değerlendirme sonuçları, Üniversitemizin web sitesinde duyurulacaktır. www.bilgi.edu.tr
  • Yüksek lisans eğitimini gösterir diploma, öğrenci belgesi veya transkriptlerde, programın tezli olduğu belirtilmemişse, ilgili ilana başvuru yapacak adayların diğer evraklarına ek olarak tezli yüksek lisans yaptıklarını gösterir resmi bir belge ibraz etmeleri gerekmektedir.

Muafiyet Koşulları

  1. Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.
  2. Meslek yüksekokullarının, ilgili Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrası (http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/11/20181109-3.htm) kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

Sınav Takvimi

İlk Başvuru Tarihi Son Başvuru Tarihi Ön Değerlendirme Tarihi Yazılı Sınav Tarihi Sonuç Açıklama Tarihi
3 Aralık 2019 17 Aralık 2019 20 Aralık 2019 24 Aralık 2019 27 Aralık 2019
Başvuru ve sınav tarihlerini mutlaka not edin!

Başvuru Adresi

  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı
  • santralistanbul Kampüsü-Ek Bina Premier Kampüs Ofis Gürsel Mahallesi İmrahor Caddesi No: 29 34400 Kağıthane - İSTANBUL
  • İstanbul Bilgi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Telefon: 0212 311 63 21 / 0212 311 62 51
Unutmayın! İstanbul Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi iş ilanına başvurular şahsen ya da posta (kargo) ile yapılacaktır.
Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve belirli aralıklarla güncellemeniz, deneyim, tecrübe ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatları konusunda size daha kolay ulaşılmasını sağlayacaktır.

İş İlanı Kriterlerine Dikkat!

İlana başvurmadan önce aşağıda yer alan Aday Kriterleri ve Pozisyon Bilgileri'ni incelemeyi unutmayın. Aşağıda belirtilen kriter ve şartlara uygun olmayan başvurular, değerlendirme dışında bırakılabilir. kariyeristanbul.net olarak iş deneyimlerinize ve özgeçmişinize uygun ilanlara başvurmanızı tavsiye ederiz.

Aday Kriterleri
Tecrübe : Tecrübeli
Askerlik Durumu : Yapıldı
Eğitim Seviyesi : Lisans(Mezun), Lisansüstü(Mezun)
Belge/Sertifika : Adaylardan İstenen Belgeler Yukarıda Belirtilmiştir.

Pozisyon Bilgileri
Şirket/Kurum : İstanbul Bilgi Üniversitesi
Kategori Akademik Personel
Sektör Eğitim
Pozisyon Akademisyen
Çalışma Şekli : Tam Zamanlı/Sürekli
Personel Sayısı : 1
Pozisyon Seviyesi : Öğretim Elemanı
Özel İstihdam Türü : Yok (Herkes)
Çalışma Yeri : İstanbul Avrupa Yakası (Eyüp)
İkamet Tercihi : İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler)
Yayınlanma Tarihi : 3 Aralık 2019
Güncelleme Tarihi : -
Son Başvuru Tarihi : 17 Aralık 2019
BİK İlan No : YOK734601

Başvuru için geriye kalan süre

İş İlanlarına Nasıl Başvurulur?

    1. İlan şartnamesini detaylı inceleyin.
    2. Özgeçmişiniz şartnamedeki şartlara uygunsa yukarıda belirtilen kriterlere uygulan olarak dilekçe hazırlayın.
    3. Yukarıda ilan metninde istenen belgeleri tamamlayın.
    4. Başvuru dilekçenizi ve belgelerinizi ilgili kuruma şahsen ya da kargo ile teslim edin.
Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası kariyeristanbul'da!

Akademik Kadro Nedir?

  • Akademik personel, üniversitelerdeki herhangi bir bölümde akademik unvana sahip eğitim veren kişilere verilen isimdir. Akademik kademeleri doğrultusunda araştırma görevlisi, öğretim görevlisi, doçent, profesör gibi unvanlara sahiptirler.
  • Akademisyen, üniversiteler ve yüksek öğrenim kurumlarında öğretim ve araştırma yapan, özgün araştırmalar hazırlayan kişilere verilen genel mesleki unvandır.
  • Öğretim elemanları kadrosu, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi, eğitim-öğretim planlamacısı, okutman, uzman ve çeviricilerden oluşur.
  • Öğretim üyeleri kadrosu, yardımcı doçent, doçent, profesörlerden oluşur.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar