Ataşehir Belediyesi 38 personel alacak

Ataşehir Belediyesi 12 farklı meslek için toplam 38 personel alımı yapacak. Hangi mesleklerden kaç kişi alınacak? Detaylar kariyeristanbul.net'te!

Ataşehir Belediyesi, 12 farklı meslek için toplam 38 personel alımı yapacak. Ataşehir Belediyesi ilanına göre şoför, beden işçisi, opearatör, işçi ekip sorumlusu, park işçisi, silahlı güvenlik, operatör, VHKİ sorumlusu, uzman (genel), psikolog, hemşire, tekniker, laborant ve mühendis alımı yapılacak. Ataşehir Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır? Her kadroya kaç personel alınacak? Ataşehir Belediyesi çalışma şartları ve müracaat koşulları neler? Tüm detaylar kariyeristanbul.net'te!

Ataşehir Belediyesi İş İlanı Detayları

Ataşehir Belediyesi, İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları kategorisinde 12 farklı meslek için toplam 38 personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre personeller, Ataşehir Belediyesi iştiraki Ataşehir Belediyesi Personel Ltd. Şti'de daimi işçi olarak istihdam edilecek. Ataşehir Belediyesi iş başvurusu yapacak adayların öncelikle kamu haklarından mahrum olmaması ve emekli olmaması gerekiyor. 27 Aralık 2019'da yayınlana ilanlara başvurular 30 Aralık 2019 tarihinde sona eriyor.

Yaşadığın şehrin iş ilanını uzakta arama.. İstanbul iş ilanları için doğru adres kariyeristanbul.net! Kamu İlanları, İşkur İlanları, Banka İlanları, Belediye İlanları, Özel Sektör İlanları ve daha fazlası Kariyer İstanbul'da!
Bu ilana başvurabilmek için 28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmanız ve kamu haklarından mahrum olmamanız gerekmektedir.

Hangi Mesleklere Kaç Kişi Alınacak?

Ataşehir Belediyesi'nin hangi kadrolara, kaç adet personel alımı yapacağı ilan metninde detaylı olarak belirtilmiştir. Aşağıdaki tablodan pozisyon ve kadro sayısı bilgileri inceleyebilirsiniz. İlanda her pozisyon için aranan nitelikler belirtilmemiştir. Kurum ile iletişim kurmanızı tavsiye ederiz.

Mobil sitede tablonun tamamını görüntüleyebilmek için telefonunuzu yan döndürün!
Ataşehir Belediyesi 38 Personel Alımı İlanı Listesi
Pozisyon Adet
İşçi Ekip Sorumlusu 2
Uzman (Genel) 2
Psikolog 1
Park İşçisi 1
Operatör 1
VHKİ (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) Sorumlusu 2
Silahlı Güvenlik 3
Hemşire 1
Tekniker 1
Beden İşçisi 21
Laborant 1
Mühendis 2
Pozisyonlar ile ilgili detaylı bilgi için İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayınız.
Başvuru için geriye kalan süre

Bu İlana Nasıl Başvuru Yapılır?

    1. Yukarıdaki İLAN METNİNİ İNCELE butonuna tıklayın.
    2. Başvuracağınız pozisyonla ilgili belgeleri tamamlayın.
    3. İlan metninde belirtilen adrese şahsen başvurunuzu yapın.
    4. Detaylı bilgi için ilanda belirtilen kurum/firma yetkilisi ile iletişime geçin.
Aşağıdaki sosyal medya paylaşım butonları ile ilanları paylaşabilirsiniz. Görüş, öneri ve sorularınız için yorum yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar